Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF samlede unge Israel-venner i Kristiansand

Her ses nogle af deltagerne under MIFFs gratis ungdomskonference i 2021, under MIFFs journalist Bjarte Bjellås' foredrag. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Den 23.-25. april havde MIFF endnu en ungdomskonference for fremtidens Israel-venner.

MIFF har siden 2014 afholdt en årlig gratis ungdomskonference i Norge. Siden MIFF kom til Danmark i 2018, har danske unge også kunnet deltage. I 2020 og 2021 har vi desværre været nødsaget til ikke at invitere danske Israel-venner med grundet Corona.

Takket være græsrodsmilder fra Norsk Tipping kan MIFF Kristiansand sponsorerer konferencerne.

I år har vi været udfordret af nelukninger og Corona-restriktioner, heldigvis lykkedes det os at afholde konferencen den 23.-25. april på Scandic Bystranda som ligger centralt i Kristiansand.

Som altid fik vi samlet unge mennesker med en vis aldersspredning og baggrunde fra forskellige områder i Norge. Nogle måtte desværre melde afbud grundet lokale forhold, alligevel fik vi samlet en god gruppe af unge.

MIFF lægger stor vægt på det sociale samvær og trivslen blandt de unge. Derfor sørger vi for at vores unge deltagere har tid til at lave sjove ting sammen mellem foredragene og få et sammenhold med andre unge Israel-venner. Her ses Gabriel Hvarnes Wiedemann surfe i badelandet Aquarama. (Foto: Michael Torp)

Blandt vores foredragsholdere var næstleder i Israels venner i det norske Stortinget Himanshu Gulati (FrP), Major Barak Ganot (IDF) via videolink fra Israel, guided-tur med Yoni Zierler fra Jerusalem via skærmen, foredrag og quiz af MIFFs Bjarte Bjellås og Conrad Myrland.

Yoni Zierler (StandWithUs) har været guide for MIFFs ungdomsturer i Israel siden vi havde vores første tur i 2016. Her ses han i aktion på Bental-bjerget under 2019 turen. Under ungdomskonferencen gav han os en guided tur direkte fra Jerusalem. Mats Danielsen ses med ryggen til kameraet. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)

Se flere billeder her:

Stortingsrepræsentant og næstleder i Israels venner i det norske Stortinget, Himanshu Gulati fra FrP. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Major Barak Ganot delte sin personlige historie, familiens stærke Holocaust-historie og erfaringer fra det israelske forsvar, blandt andet Operation God Nabo på Golan. (Billede: StandWithUs)

MIFFs Kjetil Ravn Hansen var som altid ansvarlig for konferencen. Alle gældende restriktioner i Norge blev naturligvis overholdt.

Angie Vasquez, Ingvild Løken og Helene Kolnes. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
MIFFs journalist Bjarte Bjellås sammen med deltager Erik Rønhovde Frostmo. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Maria Oxum og Michael Torp. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Thomas Klingen og Anbjørn Steinholm Frislid. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Per Anders Hvesser, Thomas Jensen (i baggrunden) og Tobias Rosendal Bech. (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Daglig leder Conrad Myrland i MIFF var en af foredragsholderne som deltog via videolink. (Foto: Bjarte Bjellås, MIFF)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem