Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

MIFF har fået næsten 700 nye medlemmer på fire uger

Mediedækningen af ​​Israel skal være retfærdig! (Foto: Med Israel for fred.)
MIFFs medlemstal er netto øget med næsten 700 medlemmer de seneste fire uger.

Nye MIFF-medlemmer er strømmet ind til Med Israel for fred (MIFF) de seneste uger, derudover har et stort antal enkeltmedlemmer hvervet andre Israel-venner i deres husstand og opgraderet til familiemedlemskab.

Efter den årlige gennemgang af medlemmer i januar faldt MIFFs medlemstal i Norge ned under 10.400. Efter en netto vækst på næsten 700 medlemmer i løbet af fire uger, er medlemstallet nu tilbage over 11.000. I Danmark har MIFF tæt på 600 medlemmer og omkring 70 medlemmer på Island.

Mange har mobiliseret sig at støtte MIFF de seneste uger efter de voldsomme antisemitiske ytringer på NRK radio og boykotvedtagelserne i Viken fylkesting og Bergen Arbeiderparti.

Læs: Ti gode grunde til at blive medlem af MIFF.

Klik HER for at blive medlem så vi kan nå op over 600 medlemmer i Danmark!
Hjælp os med at hverve flere medlemmer eller opgrader til familiemedlemsskab – hvert MIFF-medlem er med til at gøre en positiv forskel for Israel og det jødiske folk!

Hvad betyder det at støtte Israel og hvorfor bør alle gøre det? Se foredraget som Conrad Myrland holdt 22. februar 2021.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem