MIFF har nået ny rekord i Danmark

Takket være medlemmer og Israel-venner fortsætter MIFF med at vokse i Danmark. Du kan hjælpe os med at vokse endnu mere. Tak for jeres støtte!
MIFFs vækst i Danmark fortsætter takket være jeres støtte - tak for det!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


I februar 2020 havde MIFF 17538 besøg på miff.dk – det er en ny rekord og en øgning på 40 procent i forhold til februar 2019. Takket være jer – MIFFs medlemmer og Israel-venner kan vi fejre den nye rekord – tak for jeres støtte!

MIFF historie
Siden 1978 har Med Israel for fred (MIFF) arbejdet for at skabe større forståelse og sympati for Israel i Norge. I MIFF står Israel-venner sammen – på tværs af religiøse- og politiske holdninger. MIFF og dets medlemmer støtter op om Israels ret til at være et nationalt hjemland for det jødiske folk. MIFF tager ikke stilling til de enkelte konflikter, men formidler synspunkter hos de større grupper i det israelske samfund. MIFF er den største ikke religiøse- og ikke politiske pro-Israel organisation i Europa.

MIFF vokser
MIFFs danske hjemmeside miff.dk blev lanceret på Israels 70-årsdag (efter den jødiske kalender) – den 19. april 2018 og siden da har MIF haft vokseværk.

MIFF når ud til “hr og fru Danmark” med saglig information og artikler om Israel og det jødiske folk. Til april fejre MIFF sin to-års fødselsdag i Danmark med stigende medlemstal – over 500 medlemmer.

Hjemmesiden miff.dk er den mest aktuelle Israel-hjemmeside på dansk. MIFF lægger dagligt nye artikler op på hjemmesiden og på Facebook.

Du kan gøre en forskel
MIFFs arbejde finansieres af medlemskontingenter og gaver. MIFF har brug for DIN støtte til vores arbejde i Danmark. Sammen med DIG og andre danske Israel-venner kan MIFF styrke sit arbejde til gavn for Israel og det jødiske folk.

MIFF har ingen rige sponsorer eller dyrt kontor
MIFF har fire fuldtidsansatte i Norge og én fuldtidsansat i Danmark. MIFF på Island blev lanceret i 2019 og drives udelukkende af frivillige kræfter. Også på Island oplever MIFF vækst.

MIFF prioriterer arbejdet for Israel og det jødiske folk. Derfor arbejder vi alle på farten – MIFF har ikke noget dyrt kontor og alt arbejde i MIFFs bestyrelse udføres af frivillige kræfter. Alle midler MIFF får fra medlemmer og Israel-venner går ubeskåret til arbejdet for Israel.

Bliv medlem af MIFF
Klik her for at blive medlem af MIFF.

Giv en gave til MIFF
Bankkonto 5290 9020945009
Mobile Pay 49739

Giv et fast bidrag til MIFF
Klik her for at give et fast bidrag til MIFF

Bliv frivillig i MIFF
I MIFF er vi altid interesserede i at byde flere frivillige kræfter velkommen – mulighederne er mange. Du kan eksempelvis hjælpe MIFF med at oversætte korte artikler til dansk, læse korrektur, hjælpe med kampagner, være med til at oprette nye lokalafdelinger, hjælpe MIFF med at få flere medlemmer/gaver og andet. Skriv til daglig leder, Rika Greenberg på: rika@miff.dk.


Se MIFFs 40-års fødselsdags-video fra 2018 her:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsraelsk vaccine kan måske løse coronavirus-krise
Næste artikel– Enhver som bruger sin politiske bevægelse til at dæmonisere Israel er ikke en ven af Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise