Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF har tæt på 12.000 medlemmer

Mediedækningen af ​​Israel skal være retfærdig! (Foto: Med Israel for fred.)
MIFF-familien vokser både i Norge, Danmark og Island.

De sidste 14 år har MIFF haft en kontinuerlig vækst i medlemstallet i Norge. Også det seneste år har vi oplevet en lille stigning i medlemstallet. Medlemstallet er nu oppe på ca. 11.170 – det er en stigning på mere end to hundrede medlemmer fra november 2018.

I Danmark er MIFF-medlemstallet mere end fordoblet i løbet af de sidste 365 dage, fra ca. 200 i november 2018 til 460 i dag. MIFF startede sit arbejde i Danmark i april 2018 som en gave til Israel på 70-årsdagen.

I marts 2019 begyndte MIFF også at arbejde i Island. Her har MIFF hidtil fået 60 medlemmer, hvoraf 14 er strømmet ind i løbet af den sidste uge, efter lederen af ​​Islands landsorganisation opfordrede til boykot af Israel.

Tallene for Island ser måske ikke så gode ud, men husk, at saga-øen ikke har en stor befolkning. Island har allerede dobbelt så stor en andel af befolkningen organsieret i MIFF end Danmark har, og 7,9 procent af MIFFs andel af befolkningen i Norge.

Den mest effektive måde hvorpå MIFF kan fortsætte med at vokse, er ved at du lægger et godt ord ind om MIFFs arbejde over for familie og venner. Hvis de allerede støtter det jødiske folks ret til et nationalt hjemland i Israel, så giv dem en venlig opfordring til at melde sig ind i MIFF. Det er meget vigtigt. Stærke kræfter i Norge, Danmark og Island kæmper for at se verdens eneste jødiske stat forsvinde. Vi kan aldrig tillade, at disse kræfter vinder!

Klik her for at blive medlem af MIFF Norge – gratis medlemskab året ud

Klik her for at blive medlem af MIFF Danmark – gratis medlemskab året ud

Klik her for at blive medlem af MIFF Island – gratis medlemskab året ud

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem