Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Super start for MIFF på Island

Conrad Myrland taler på det første MIFF-møde på Island d. 27 marts (Foto: Kjetil Ravn Hansen, MIFF)
Onsdag d. 27 marts begyndte MIFF Norge sit arbejde i et tredje land.

50 islændinge mødte op til daglig leder i MIFF Norge, Conrad Myrlands foredrag i Reykjavik d. 27 marts. Præsentationen af MIFFs arbejde blev mødt med stor entusiasme, og flere islændinge vil drive MIFFs arbejde videre.

Det falske billede der er blevet tegnet af Israel er mindst ligeså udbredt på Island som det er i Norge, Danmark og i andre lande. Et vigtigt værktøj i bekæmpelsen af løgnene er hjemmesiden miff.is, som blev præsenteret under mødet. MIFF er meget interesseret i at komme i kontakt med islændinge som kan oversætte informationsmateriale fra norsk til islandsk, så hjemmesiden hurtigt kan få mere indhold.

I april 2018 startede MIFF Norge sit arbejde i Danmark. På mindre end ét år har MIFF fået over 300 danske MIFF-medlemmer.

Ved mødet på Island deltog også MIFF Norges organisations-sekretær, Kjetil Ravn Hansen og inspirator i sociale medier, Geir Knutsen. Optil mødet på Island deltog MIFF Norges fire fuldtidsansatte ved AIPAC-konferencen i Washington D.C. sammen med 18.000 amerikanske Israel-venner.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem