Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF fejre sommeren med 400 danske medlemmer!

MIFFs vækst i Danmark fortsætter takket være jeres støtte - tak for det!
Tak til de danske Israel-venner som allerede har meldt sig ind i MIFF. Er du ikke medlem endnu? Meld dig ind i MIFF NU og vær med til at kæmpe for Israels ret til at eksistere.

I denne uge passerer MIFF fire hundrede medlemmer i Danmark. Vil du være med til at fejre milepælen ved at hverve en ven eller et familiemedlem som nyt medlem? Kontakt dem og få et JA, klik her og hjælp dem med at sende deres kontaktoplysninger til MIFF.MIFF vokser og vokser…
I maj skrev vi om MIFFs eksplosive vækst i Danmark. Danske Israel-venner fortsætter med at støtte op om MIFFs vigtige arbejde til gavn for Israel og det jødiske folk, hvilket vi takker for!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er miff-dk-graf-dansk-1068x1431.jpgI maj havde MIFF ca 350 danske medlemmer og her i juni fejre MIFF en milepæl med 400 danske medlemmer og væksten fortsætter!

Vi kan ikke få armene ned – solen skinner over MIFF uanset vejret. Nu er vores næste mål at få 500 danske MIFF medlemmer – men vi har brug for jeres hjælp til at nå det.

Du kan være med til at gøre en forskel for Israel sammen med MIFF
Alle danske Israel-venner derude som ikke er MIFF medlemmer endnu, her er årsagerne til, at jeres støtte til MIFF er så afgørende for vores arbejde til gavn for Israel (læs den fulde tekst her):

MIFF er med til at uddanne morgendagens Israel-venner

Når skoleelever får skoleopgaver om Israel og Mellemøsten bruger de Google. Her vil de finde MIFFs artikler på nordens største online information om Israel: miff.no, som har over 28.000 daglige besøg. Dermed er MIFF en afgørende modvægt til elevernes pensum.

MIFF afholder gratis weekendseminarer for unge, hvor de hører om MIFF og møder unge israelere. MIFF tilbyder unge politiske talenter gratis deltagelse ved MIFFs nationale konferencer. Læs eksempelvis om MIFFs Israel-konferenence 2019 her og her.

MIFF organiserer også grupperejser til Israel for unge politiske talenter. Derudover når MIFF ud til de unge via målrettede Facebook, Instagram og Snapchat kampagner.

MIFFs ungsomsstrategi gør en forskel!
Flere unge deltagere ved MIFFs ungdomsarrangementer bliver aktive i MIFF. MIFF støtter de unge i at tale Israels sag og er med til at udklække fremtidens MIFF ledere, som skal bringe MIFFs arbejde for Israel videre ind i det 21 århundrede.

MIFF er Israels aktive stemme på de sociale medier
MIFF vægter at være aktiv på Facebook og nå hurtigt ud til flest mulig. I er flittige til at læse, Like og dele vores daglige opslag – bliv ved med det og hjælp MIFF med at sprede sandheden om hvad der sker i Israel. Der er fortsat mange danskere som regner med de får al information fra de danske medier. Når du følger med i MIFFs Facebook opslag vil du opdage at vi ofte deler nyheder om Israel som du ellers ikke ville få adgang til.


Læs også MIFFs grundprincipper her:

  1. MIFF støtter det jødiske folks ret til et nationalt hjemland i Israel.
  2. MIFF støtter en løsning på flygtningeproblemerne, som ikke indebærer en trussel mod Israel eksistens som jødisk stat.
  3. MIFF mener, at konflikten mellem Israel og dets naboer bør løses ved direkte forhandlinger mellem parterne.
  4. MIFF tager afstand fra organisationer, som ikke vil anerkende staten Israel.
  5. MIFF stiller sig neutral med hensyn til livssyn og er politisk uafhængig


Hjælp MIFF med at tale Israels sag – meld dig ind i MIFF NU!
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem