Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF Danmark er vokset eksplosivt!

MIFFs vækst i Danmark fortsætter takket være jeres støtte - tak for det!
I løbet af blot ét år er MIFF vokset eksplosivt i Danmark: MIFF hviler ikke på laurbærrene - vi vil styrke Israels sag yderligere.

Udviklingen er ikke til at tage fejl af
Graferne længere nede taler deres tydelige sprog – danskerne har åbnet øjnene for den hadefulde dæmonisering Israel igennem årtier har været udsat for af medierne, organisationer som BDS, Amnesty International og venstrefløjs partier som Enhedslisten.

Graf over MIFFs vækst i Danmark fra april 2018 til maj 2019:

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er miff-dk-graf-dansk-1068x1431.jpg


Takket være jer er MIFF Danmark nået langt
Først og fremmest tusind tak til MIFF Norge og alle de norske Israel-venner som har støttet MIFFs arbejde i Danmark – uden jer var vi her ikke!
Tak til vores danske MIFF medlemmer, vores vidunderlige frivillige som gør en fremragende indsats og tak til alle jer som støtter os og taler Israels sag.
Uden jer var MIFF ikke nået så langt som det er tilfældet.

Lang vej foran os
Selvom MIFF med jeres støtte er nået langt, så er vi ikke i mål endnu. Israel udsættes fortsat for et massivt pres fra flere fronter – terrororganisationer som Hamas og Islamisk Jihad får flere raketter rettet mod Israel og EU er med til at finansiere den palæstinensiske terror. Mahmoud Abbas indrømme for nyligt at al terror mod Israel kommer fra Det Palæstinensiske Selvstyre (PA), alligevel sender EU fortsat mange støtte kroner til PA. Israel er et lille og sårbart land omgivet af fjendtlige naboer der ser den jødiske stat som en torn i øjet. Israel er det eneste land i verden, hvor jøder kan leve et jødisk liv uden at blive forfulgt og derfor er det tvingende nødvendigt, at Israel forbliver en jødisk stat.

MIFF arbejder for at ændre holdningen til Israel – det gør vi blandt andet ved at publicere saglige nyheder om Israel på dansk på miff.dk og MIFFs Facebook side. På den måde vil vi give alle jer som elsker Israel mere information og viden om Israel.


Her er hvad du støtter ved at støtte MIFF:

MIFF har fem grundprincipper

  1. MIFF støtter det jødiske folks ret til et nationalt hjemland i Israel.
  2. MIFF støtter en løsning på flygtningeproblemerne, som ikke indebærer en trussel mod Israel eksistens som jødisk stat.
  3. MIFF mener, at konflikten mellem Israel og dets naboer bør løses ved direkte forhandlinger mellem parterne.
  4. MIFF tager afstand fra organisationer, som ikke vil anerkende staten Israel.
  5. MIFF stiller sig neutral med hensyn til livssyn og er politisk uafhængig.

Hjælp MIFF med at tale Israels sag – meld dig ind i MIFF NU!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem