Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Abbas indrømmer: PA står bag al terror mod Israel

Mahmoud Selman Abbas, President of the State of Palestine during a Special Session of the Human Rights Council. 28 october 2015. UN Photo / Jean-Marc Ferré
Mahmoud Abbas - præsident for Det palæstinensiske selvstyre. (UN Photo/Jean-Marc Ferré).
PLOs formand Abbas indrømmede for nylig, at den palæstinensiske myndighed stod bag al arabisk terrorisme i Israel. Ikke overraskende skabte hans indrømmelse ikke overskrifter nogen steder.

PLOs Formand, Mahmoud Abbas indrømmede for nylig, at Det Palæstinensiske Selvstyre (PA) står bag al arabisk terror i Israel. Men, hans indrømmelse skabte ikke overskrifter nogen steder – undtagen i israelsk og jødisk presse:

“Vi har betalt løn til martyrernes familier, fangerne og de sårede siden 1965. Det skyldes, at de blev dræbt, fængslet eller såret på grund af national interesse og af hensyn til national interesse og ikke af personlige årsager. Det er vores pligt at tage os af deres familie “, sagde Abbas.

Hans talsmand, Nabil Abu Rudeina, tilføjede: “Israel skal forstå det. Det er umuligt at sende en soldat i krig og derefter ikke tage sig af hans familie. Vi taler om nogen, der handler på vores vegne og modtager ordrer fra os.”

Drab på jøder fordi de er jøder accepteres
Hvert israelsk barn, teenager, mand og kvinde dræbt i et terrorangreb blev dræbt, fordi Abbas og hans håndlangere mente, at de skulle dø for at være jøder i Israels land. Det forstyrrer tilsyneladende ikke nogen og EU elsker ikke Abbas mindre af den grund: Han er stadig deres favorit terrorist. Det ser ud til at drab på jøder fordi de er jøder fortsat accepteres i Europa.

EU spiller fortsat en central rolle for PAs økonomi
EU har faktisk lovet at fortsætte med at spille en central rolle i finansieringen af ​​PA’s terrorfanger. Abbas, som forsøger at skabe en humanitær krise, meddelte for nylig, at han ville reducere lønningerne hos PA’s offentlige medarbejdere til det halve i “protest” mod Israels beslutning om at tilbageholde og fryse midler, der anvendes af PA til at betale arabiske terrorister og deres familier, månedlige stipendier som belønning for at begå terrorisme.

Hvis blot EU var lige så effektiv, når det drejede sig om at løse verdens reelle humanitære problemer, men det ser ud til EU bekymre sig mere over arabiske terrorister som vil myrde jøder.

EU om palæstinensiske betalinger til fanger og martyrer
“Vi støtter ikke systemet med palæstinensiske betalinger til” fanger og martyrer “, sagde EU-kommissær for europæiske naboskabspolitik og udvidelsesforhandlinger, Johannes Hahn d. 30 april, men det er åbenbart ikke rigtigt. De muliggør det faktisk.

Israels reaktion på Abbas indrømmelse er afgørende
EU og resten af ​​verdens reaktion – eller mangel på samme er en ting. Det vigtigste er faktisk, hvad det officielle israelske svar på indrømmelsen vil være og bør være.

Det er usandsynligt der vil komme en større israelsk reaktion. Da Abbas er den terrorist, der har ansvaret for PA, vil Israel ikke ‘bringe’ deres sikkerhedssamarbejde med PA i fare over en indrømmelse, som ikke overrasker den israelske regering. Den israelske regering er klar over den afgørende rolle PA spiller i at sende terrorister og træne dem fra barnsben i at hade jødiske israelere og se dem som legitime terrormål.

PA underviser i at hade jøder
Udover de økonomiske belønninger underviser PA arabiske børn fra børnehave og fremad i, at mord på jøder er en hæderlig handling. Undervisningen forstærkes løbende ved, at offentlige pladser og skoler opkaldes efter terrorister – dermed promoveres terrorister som vigtige rollemodeller man bør se op til.

PA er Israels fjende
Israel bør overveje, hvordan der skal reageres på indrømmelsen. Indrømmelsen afslører PA som det er og altid har været – nemlig en ulovlig terrorvirksomhed. Terrorismen, der kommer fra PA fortsætter regelmæssigt. Uanset, hvilken aftale der indgås med dem, kan der ikke skabes fred med dem.

Den nylige indrømmelse viser den israelske regering med al den tydelighed de nogensinde kunne ønske sig – PA bør blive behandlet som en fjende, der skal besejres med det formål at skabe varig fred.


Nederlag betyder ikke nødvendigvis kun et militært nederlag: At stoppe ilt-tilførslen til regimet – som Israel symbolisk gør ved at tilbageholde en lille procentdel af PA’s samlede indtægter så midlerne ikke bruges til at betale terrorist stipendier – kan også bruges til at bringe et regime i knæ. Det ville fremme den meget tiltrængte sejr, som ville gøre det muligt at begynde at tale om en ramme for fred.

Det er sikkert, at status quo, hvor PA opfostre en hel befolkning på en kost bestående af had og terrorisme er en sikker opskrift på fremtidig krig. På et eller tidspunkt – nu eller senere må Israel håndtere denne kendsgerning.


Artikel blev publiceret d. 13 maj på en.mida.org.il. Artiklen kan læses her på engelsk. Artikel er oversat fra engelsk af Rika Greenberg.

MIFF har skrevet flere artikler om Det Palæstinensiske Selvstyre og hvordan de fremmer terror mod Israel – du kan læse artiklerne
her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem