Forside Med Israel for fred (MIFF)

Med Israel for fred (MIFF)

Hvorfor jeg har valgt at arbejde som Israels forsvarsadvokat i MIFF

Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark. Rika Drømmer om at være Israels forsvarsadvokat til hun går på pension og forhåbentligt også derefter. Det vil kræve al den hjælp og mobilisering vi kan få af vores danske Israel-venner.

De 10 mest læste artikler i 2018

Er du gået glip af nogen af de 10 mest læste artikler på miff.dk april-december 2018?

Giv den bedste gave til Hanukkah, advent, jul eller nytår! Bliv...

- og være med til at hverve andre medlemmer. Tænk hvis vi kunne komme over den "magiske" grænse på 300 medlemmer før 1. januar 2019?

Programerklæringen for MIFF Danmark

Hvad er det, som MIFF Danmark gør, som de mange andre gode, pro-israelske danske kræfter ikke har mulighed for?

MIFF besvarer 13 spørgsmål fra Operation Dagsværks-elever

Lær om hvorfor MIFF finder, at Norges 2018 Operation Dagsværk virker mod hensigten. Få repeteret lidt om sikkerhedsspørgsmål, besættelsen, og tostatsløsningen - og bliv inspireret af lidt saglig dialog.

MIFF Danmark søger Internetjournalist

MIFF Danmark ønsker at udvide redaktionen så snart vi finder den rigtige. Del gerne med nogen, som kunne være interesseret.

Misvisende billede fjernet fra Norges største nyheds-hjemmeside – takket være et...

"Vær varsom med brug af billeder i en anden sammenhæng end den oprindelige" siges det i de norske pressetiske retningslinier. En vaks MIFF-medlem fra Kristiansand gjorde en VG-journalist opmærksom på, at reglen vist var brudt - og billedet blev fjernet! Det nytter at blande sig.

Pjecer

Materiale du kan dele via PDF bilag - eller udskrive på papir til uddeling. Hvis du udskriver, husk at lave en ordentlig kvalitet som en MIFF'er vil være stolt af. Opdateret 17 februar 2019

MIFFs Landsmøde: Israelkonference 2018 med 40 års jubilæumsfest – og fejring...

Lærerige foredrag med stor relevans for at kunne være aktivist for Israel - for det meste optaget på video! Smuk og underholdende dans og musik! Forbindelser med israelske og norske parlamentarikere!

SIDSTE MIFF DANMARK

SIDSTE DANMARK OG ISRAEL

SIDSTE MEDIEDÆKNING

0

Din varekurv