Forside Med Israel for fred (MIFF)

Med Israel for fred (MIFF)

Misvisende billede fjernet fra Norges største nyheds-hjemmeside – takket være et...

"Vær varsom med brug af billeder i en anden sammenhæng end den oprindelige" siges det i de norske pressetiske retningslinier. En vaks MIFF-medlem fra Kristiansand gjorde en VG-journalist opmærksom på, at reglen vist var brudt - og billedet blev fjernet! Det nytter at blande sig.

Pjecer

Materiale du kan dele via PDF bilag - eller udskrive på papir til uddeling. Hvis du udskriver, husk at lave en ordentlig kvalitet som en MIFF'er vil være stolt af. Opdateret 9 november 2018

MIFFs Landsmøde: Israelkonference 2018 med 40 års jubilæumsfest – og fejring...

Lærerige foredrag med stor relevans for at kunne være aktivist for Israel - for det meste optaget på video! Smuk og underholdende dans og musik! Forbindelser med israelske og norske parlamentarikere!

Hvad siger de om MIFF?

Her er nogle eksempler på hvad vore gæsteforelæsere har sagt og skrevet om MIFF de seneste år.

Hvad MIFF er og hvad MIFF ikke er

Samarbejdet, som er opbygget i MIFF gennem næsten fyrre år på tværs af religiøse og partipolitiske skel, er unikt.

Hvad betyder det egentlig at støtte Israel? – MIFFs grundlag

Israel er et demokrati med skiftende regeringer, og en meget større religiøs og politisk mangfoldighed end i Norge – eller Danmark. Den Israel-ven, som altid er enig i alt, hvad de israelske myndigheder gør, findes ikke.

Støtter MIFF en Palæstinensisk Stat?

Med Israel For Fred (MIFF) Som organisation tager vi ikke noget standpunkt, hverken for eller imod en Palestinensisk Stat. Vi har plads til medlemmer med forskelligt syn på denne sag, lige som deres syn på Israel "indefra" ligeledes er meget forskellige.

SIDSTE MIFF DANMARK

SIDSTE DANMARK OG ISRAEL

SIDSTE MEDIEDÆKNING

0

Din varekurv