Pernille Vermund: – Stop dansk bistand til PA-terrorbelønning

- Det palæstinensiske selvstyre kunne have brugt deres penge på at købe vacciner i stedet for at belønne palæstinensiske terrorister, så de kunne varetage det sundhedsmæssige ansvar, som trods alt er deres - og hverken israelernes eller vores, siger formand for partiet Nye Borgerlige.
Folketingsmedlem og formand for Nye Borgerlige, Pernille Vermund. (Foto: Steen Brogaard)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Herhjemme raser debatten om statsministerens besøg i går sammen med forbundskansler Sebastian Kurz i Jerusalem for et tættere samarbejde med Israel om at komme pandemien til livs. Læs MIFFs seneste artikel om besøget HER.

Med en verdensomspændende pandemi som har lukket hele samfund ned og kostet flere millioner livet, skulle man tro at samarbejdet mellem Danmark og Israel ville blive modtaget med stor jubel i Danmark. I stedet er fokus på at skaffe flere vacciner til Danmark blevet drejet over på spredning af rå anti-israelsk propaganda ført af politiske partier, organisationer, medier og andre uden hold i virkeligheden. Læs MIFFs seneste artikler om det HER.

Sådan skrev formand for partiet Nye Borgerlige 4. marts på Facebook, efter hun havde deltaget i et radioprogram sammen med tidligere formand for partiet Enhedslisten, Pernille Skipper:


Tidligere formand for Enhedslisten, Pernille Skipper er blandt de politikere som har været med til at sprede anti-israelsk propaganda – her er hendes Facebook-opslag fra 3. marts

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHer mødes statsministeren med Netanyahu i Jerusalem
Næste artikelPalæstinensisk ambassadør i Danmark: – Mette Frederiksen har solgt sin sjæl til Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise