Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

SF-politiker slettede Retweet som sammenligner Israel med ISIS

SF ved du hvor du har.


Tusindvis af raketter regner fortsat ned over Israels ni millioner indbyggere (i skrivende stund har terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad angrebet Israel med mere end 3000 raketter siden sidste mandag). Mindst ti israelere er dræbt, blandt dem børn, israelske arabere og udenlandske medarbejdere – Hamas’ raketter rammer alt og alle. Den eneste beskyttelse israelerne har mod raketregnen er missilforsvaret Iron Dome og beskyttelsesrum. Hvert eneste raketangreb mod Israel er en krigsforbrydelse og et brud på folkeretten påpeger ekspert i folkeretten – læs mere HER.

Man skulle tro at danske politikere som bryster sig af at stå op for menneskerettigheder, ville have travlt med at fordømme terrorgruppen Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007 og bruger sin egen befolkning som levende skjolde og angriber Israel med raketter fra boligområder. 30% af Hamas’ raketter eksploderer i Gaza og dræber palæstinensere – alt det er åbenbart ikke noget som optager danske politikere for tiden. I stedet har flere venstrefløjspolitikere travlt med at overgå hinanden i deres absurde beskyldninger mod Israel og der er åbenbart ingen nedre grænse som folkevalgt i Danmark.

I dag går den tvivlsomme “ære” til Margrete Auken (SF), som nu får hård kritik fra den israelske ambassade efter nedenstående Retweet, skriver Philip Friis, philip@indblik.dk og Claes Theilgaard, claes@indblik.dk for netavisen indblik.dk. Men det er ikke noget nyt at Aukens iver efter at kritisere Israel tager overhånd, her er tidligere eksempler som MIFF har taget op:

Dansk EU-parlamentariker: – Jerusalem er palæstinensernes hovedstad. – Nu SKAL det internationale samfund bakke op om palæstinensernes krav om at gå til valg i deres egen hovedstad, Jerusalem!, skrev Margrete Auken (SF) på sociale medier efter de palæstinensiske myndigheders præsident Mahmoud Abbas besluttede at aflyse det første PA-valg siden 2006. Læs HER.

Auken: Israel er en besættelsesmagt som udøver medicinsk apartheid. Apartheid anklagen mod Israel er blevet tilbagevist utallige gange, men det lader ikke til at Auken har fulgt med i den debat – læs HER.

Auken var naturligvis også med til at underskrive et trusselsbrev mod Israel i 2020, her truede 53 danske politikere med at det ville få konsekvenser for Israel, hvis de indførte suverænitet over 30% af Judæa og Samaria. Det til trods for at Israel i henhold til folkeretten (uti possedetis juris – læs HER) ikke overtræder folkeretten læs mere HER.

Her er Aukens Retweet:

Auken har Retweetet Max Blumenthals Tweet som sammenligner Israel med Islamisk Stat (ISIS). ISIS er nok den mest grusomme terrororganisation i historien. ISIS har rekrutteret utallige fremmede krigere – blandt dem også flere danskere. Terrororganisationen er en trussel mod hele verden.

Hashtagget: #JSIL er en sammensætning af akronymet ISIL (ISIS). “I” er erstattet med ”J” (“jødisk stat” i “stedet for Islamisk Stat”).

Israels viceambassadør i Danmark, Davy Antebi skriver således på Tweeter & Facebook:

– Mens raketter dag og nat regner ned over Israels civilbefolkning, tager Margrete Auken ikke afstand fra islamistisk terror. I stedet kalder hun Israel for en jødisk version af ISIS og kalder vores premierminister for en jihadist-terrorist, hvormed hun afslører sit sande ansigt: en terrortilhænger, en antisemit og en komplet hykler.

Daniel Bekesi fra Konservativ Ungdom skriver:

Til indblik.dk udtaler Auken:

– Det der sker i Israel og Palæstina fortjener hele verdens opmærksomhed, og jeg deler mange tweets og billeder.

– Blandt dem var en serie hvor en palæstinensisk chauffør sønderbankes i Israel af højreekstremister. Den serie sluttede med et billede af Netanyahu som sammenlignes med en ISIS-kriger.

– Da jeg blev gjort opmærksom på det, løsrevet fra de øvrige billeder, fandt jeg selv at det var under mit niveau og slettede det. Så er den ikke længere for mit vedkommende, lyder det i en skriftlig kommentar fra Margrete Auken.

Aukens presseansvarlige tilføjer: ”hun undrer sig i øvrigt over, at DR (vi går ud fra, at SF har taget fejl af Indblik og det statsejede medie Danmarks Radio, red.) hopper på den sag fra Israels ambassade”.

– Men jer om det, lyder det.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem