Search
Her ses Israels forsvarsminister Yoav Gallant (til venstre) på vej til regeringsmøde, 29. januar 2023. (Foto: Flash90)

Forsvarsminister Gallant til borgmestre i Syd-Israel: – Forbered jeres indbyggere på langvarig konflikt

Indbyggerne i flere israelske byer forberder sig på en svær tid med flere raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza.

Som MIFF kunne fortælle i dag, gennemførte Israels forsvarshær (IDF) i nat målrettede luftangreb i Hamas-kontrolleret Gaza mod lederne i den iransk-støttet terrorgruppe Palæastinensisk Islamisk Jihad (PIJ)Luftangrebene sker blot få dage efter PIJ angreb flere israelske byer med over 100 raketangreb.

Israels forsvarsminister Yoav Gallant har i forlængelse af nattens angreb mod PIJ-terrorlederne, i telefonsamtale med borgmestre og ledere af lokalsamfund i Syd- Israel, instrueret dem i at forberede indbyggerne på en længerevarende konflikt: – Vi må være forberedt på ethvert scenarie – også en længerevarende konflikt med et udvidet ildområde, lyder udtalelsen fra forsvarsministerens kontor, skriver Times of Israel.

Forsvarsministeren tilføjede under sin samtale med borgmestrerne: – Det er meget vigtigt at jeres indbyggere er disciplinerede, opmærksomme og lytter til livreddende instruktioner. IDF og sikkerhedsstyrkerne er forberedt med alle midler og på alle fronter.

– Forsvaret vil yde al nødvendig hjælp. Jeg har infomeret alle relevante organer om at være i løbende kontakt med jer og tage sig af alle jeres indbyggeres behov – I har vores fulde støtte, understregede forsvarsministeren.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp