Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Forsvarsminister Gallant til borgmestre i Syd-Israel: – Forbered jeres indbyggere på langvarig konflikt

Her ses Israels forsvarsminister Yoav Gallant (til venstre) på vej til regeringsmøde, 29. januar 2023. (Foto: Flash90)
Indbyggerne i flere israelske byer forberder sig på en svær tid med flere raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza.

Som MIFF kunne fortælle i dag, gennemførte Israels forsvarshær (IDF) i nat målrettede luftangreb i Hamas-kontrolleret Gaza mod lederne i den iransk-støttet terrorgruppe Palæastinensisk Islamisk Jihad (PIJ)Luftangrebene sker blot få dage efter PIJ angreb flere israelske byer med over 100 raketangreb.

Israels forsvarsminister Yoav Gallant har i forlængelse af nattens angreb mod PIJ-terrorlederne, i telefonsamtale med borgmestre og ledere af lokalsamfund i Syd- Israel, instrueret dem i at forberede indbyggerne på en længerevarende konflikt: – Vi må være forberedt på ethvert scenarie – også en længerevarende konflikt med et udvidet ildområde, lyder udtalelsen fra forsvarsministerens kontor, skriver Times of Israel.

Forsvarsministeren tilføjede under sin samtale med borgmestrerne: – Det er meget vigtigt at jeres indbyggere er disciplinerede, opmærksomme og lytter til livreddende instruktioner. IDF og sikkerhedsstyrkerne er forberedt med alle midler og på alle fronter.

– Forsvaret vil yde al nødvendig hjælp. Jeg har infomeret alle relevante organer om at være i løbende kontakt med jer og tage sig af alle jeres indbyggeres behov – I har vores fulde støtte, understregede forsvarsministeren.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem