Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

IAEA-chef om Irans atomaftale: – Jeg har fuld forståelse for Israels bekymring

Direktør i International Atomic Energy Agency (IAEA) har fuld forståelse for Israels bekymring over udsigt til en ny atomaftale med Iran. (Foto: Rafael Mariano Grossi, IAEA Director-General, IAEA Imagebank: https://www.flickr.com/photos/iaea_imagebank/)
- Jeg har talt med Israels premierminister Naftali Bennett og jeg har fuld forståelse for Israels bekymring, siger Rafael Mariano Grossi.

I eksklusivt interview diskuterede direktøren for International Atomic Energy Agency (IAEA) Rafael Mariano Grossi med i24NEWS udsigterne til at en ny atomaftale med Iran vil blive forhandlet på plads, Israels bekymringer over aftalen og skæbnen for Ukraines atomkraftværker. (se hele interviewet HER)

Grossi talte med i24NEWS via videolink fra Wien og fortalte at også Ukraines atomreaktorer midt i den russiske militærinvasion vækker bekymring.

“Det er en situation, jeg betegner som alvorlig og meget bekymrende,” sagde Grossi.

Hvad angår Israels bekymring over Irans atomaftale sagde Grossi, at han har talt med premierminister Naftali Bennett, og “fuldt ud forstår” Israels bekymringer over aftalen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem