Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Her øver Hamas sig i at kidnappe israelere

Den iransk-støttet terrorgruppen Hamas øver sig i at angribe israelsk militærbase og kidnappe israelske soldater, december 2021. (Foto: Hamas)
Kidnapninger og raketangreb var blandt Hamas-militærøvelserne i Gaza.

I stor Hamas-militærøvelse i Gaza, simulerede terrorgruppen mod israelsk militærbase og kidnapning af israelske soldater. Hamas kaldte øvelsen for «Jerusalems skjold», skriver Israel Hayom.

Under øvelsen affyrede Hamas tre raketter i Gaza og ud i Middelhavet. En Hamas-tilknyttet TV-station har delt flere videoklip og billeder fra øvelsen, hvor der også blev brugt maskingevær og granatkastere.

Et Hamas-medlem fortalte TV-stationen at «øvelsen gik ud på fremvise vores vilje og beslutsomhed mod den zionistiske okkupant». Det til trods for at Israel trak sig helt ud af Gaza i 2005 og Hamas har haft den fulde kontrol over enklaven siden 2007. Den inrask-støttet terrorgruppe anerkender ikke Israels ret til at eksistere. Hamas har et nazi-inspireret charter hvori de skriver at det er deres erklærede mål at udslette Israel og myrde alle jøder. Læs om Hamas HER. Læs om Irans rolle HER.

Den israelske generalmajor Ghassan Alian som selv tilhører Israels drusiske minoritet, er kommet med et meget klart budskab til indbyggerne i Gaza via arabiske hjemmesider, baggrunden er Shin Bets seneste anholdelse af en mand fra Gaza med arbejdstilladelse i Israel og en israelsk-arabisk mand fra byen Jaffa med familie i Gaza, begge mænd havde spioneret for Hamas.

«Hamas misbruker dere. I dag ble det kjent at Hamas betalte en innbygger på Gaza, Mahmoud Ahmad, 1000 kroner til å bruke sin arbeidstillatelse til å delta i spionasje og terroraktiviteter mot Israel», skriver generalmajoren.

I dag har rekordmange 10.000 palestinere på Gazastripen arbeidstillatelse i Israel, men Alyan advarer om at ordningen står i fare hvis den fortsetter å misbrukes av Hamas til spionasje og terroraktiviteter mot Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem