Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

30 anholdt efter billedet blev taget

Studerende fra Birzeit-universitet foran den palæstinensiske terrorist Muntasir Shalabi ødelagte hjem. Flere af de studerende på billedet er nu anholdt af IDF for terroraktiviteter. (Foto: Privat)
Arrangerede ulovlige terroraktiviteter for terrorgruppen Hamas.

Det israelske forsvar (IDF) udtaler at de har anholdt flere Hamas-aktivister efter de besøgte palæstinensisk mand landsby i Judæa og Samaria (Vestbredden) anklaget for at myrde israelsk student, skriver Times of Israel.

I fælles operation med Israels grænsepoliti & Shin Bet, stoppede israelske sikkerhedsstyrker to busser med palæstinensiske universitetsstuderende på vej ud af landsbyen Turmus Ayya.

De studerende blev anholdt efter at have besøgt terroristen Montasir Shalabi’s ødelagte hjem. Terroristens hjem blev revet ned af det israelske forsvar – det er Israels politik som har til hensigt af afskrække andre fra at begå terrorangreb mod israelere. Læs om terrorangrebet HER.

De mistænkte er en del af terrorgruppen Hamas’ studenterfraktion på Birzeit-universitet. IDF udtaler at nogle af de anholdte aktivister var direkte involveret i terroraktiviteter – eksempelvis pengeoverførelser, opildning til terror og organisering af ulovlige Hamas-aktiviteter i Judæa og Samaria (Vestbredden).

IDF kommer ikke nærmere ind på hvor mange er anholdt, men ifølge israelske medier blev omkring halvdelen af de 60 studerende i busserne taget ind til afhøring. I Birzeit-universitetets invitation på sociale medier står:

«Hamas’ studenterfraktion ved Birzeit-universitet inviterer dig til at besøge familien af den heroiske fange Montasir Shalabi, som udførte et heroisk angreb».

Shalabi er sigtet for at have myrdet den 19-årige israelske studerende Yehuda Guetta ved Tapuah-krydset i Judæa og Samaria (Vestbredden) 2. maj. ved skudangrebet blev to israelske teenagere såret – en af dem alvorligt. Læs om terrorangrebet HER.

Den 4-årige palæstinenser blev fanget efter tre dage på fri fod, blot få timer efter Guetta døde af skudangrebet.

Yehuda Guetta (19 år) blev skudt og døde efter terrorangreb begået af palæstinensisk terrorist. Terrorgruppen Hamas’ studenterorganisation hylder terroristen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem