Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

– Hele Palæstina er ét og Israel vil blive udslettet

Datteren af en Hamas-talsmand bruges til at sprede terrorgruppens propaganda og opildning til terrorangreb mod israelere. (Foto: Skærmdump, Palestinian Media Watch)
Hamas bruger børn som en brik i propagandastrategien for at udslette Israel.

I klippet siger terrorgruppen Hamas’ talsmands datter Lama Al-Buzum:
– Hvis vi dør, vil vi dø som martyrer for Jerusalem og Al-Aqsa. Hvis vi lever, vil vi leve i værdighed og herlighed… Vi vil vende tilbage til Palæstina… Vi vil vende tilbage til Ashkelon, Haifa, Jaffa, Safed og Beit Shean (dvs. alle israelske byer) – til hele Palæstina, og vi vil bede i Al-Aqsa. Da de besættende jøder besatte vores land, sagde de: ‘De voksne vil dø, og børnene vil glemme.’ I dag siger vi til dem: Det er sandt, de voksne døde, men de opdragede os til ikke at glemme vores land. Børnene er blevet voksne, og det er os, der vender tilbage til vores land Palæstina fra [Jordan] floden til [Middelhavet]: Gazastriben, Vestbredden, Jerusalem og 1948 [territorierne] (dvs. Israel ). Vi siger til dem: Hele Palæstina er ét, og Israel vil blive ødelagt.

Klippet er oversat af Palestinian Media Watch (PMW) som igennem flere år har holdt øje med palæstinensiske medier
.

Se klippet her:

Lama er datter af terrorgruppens Hamas talsmand for indenrigsministeriets minister Iyad Al-Buzum. Klippet blev filmet under den seneste Gaza-krig i sidste måned, hvor Hamas angreb israelske byer med mere end 4300 raketter. Læs HER.


Den 30. april 2021 aflyste de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident Mahmoud Abbas det første planlagte PA-valg i 15 år af frygt for valgnederlag mod terrorgruppen Hamas. Hamas havde en klar forventning om at vinde valget og fordømte Abbas’ beslutning som de kaldte for et ”kup” – læs HER.

For at skabe en konflikt og aflede opmærksomheden fra utilfredsheden med det aflyste valg, satte Abbas gang i en kunstig krise i Jerusalem. Abbas’ Fatah-parti opfordrede til “at hæve niveauet for konfrontation,” og Abbas’ talsmand fortalte palæstinenserne at der var tale om “kampen over alle kampe.”

De palæstinensiske myndigheder og Fatah modtager 200 millioner kroner hvert eneste år fra Danmark – læs hvordan PA misbruger dansk bistand til terroraktiviteter HER.

Arabere i Jerusalem tog opfordringen til sig og angreb jøder med sten og Molotov-cocktails. Terrorgruppen Hamas som er Abbas’ politiske rival, kunne ikke tillade at lade Abbas styre slaget, derfor angreb Hamas fra den 10. maj Israel med raketter – de startede med Jerusalem og spredte herefter raketangrebene til det meste af landet – læs HER.

I løbet af 11 dage angreb terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) Israels civilbefolkning med mere end 4.300 raketter. 90% af raketterne blev nedskudt af Israels missilforsvar Iron Dome. 12 personer i Israel blev dræbt, over 335 blev såret, flere af dem kritisk. Derudover er tallene for de psykiske konsekvenser og antallet af israelere som får PTSD og angst af de gentagende raketangreb uoverskuelige.

Som svar på Hamas’ raketangreb lancerede Israel Operation Guardian of the Walls målrettet Hamas-ledere og terrorinfrastruktur i Gaza.

Medio ​​april forårsagede en lejetvist som efter flere år i retssystemet var endt med at Israels højesteret havde besluttet, at nogle palæstinensiske familier som boede ulovligt i jødiskejede ejendomme i Sheikh Jarrah-kvarteret i Øst-Jerusalem skulle flytte. Det skete efter de pågældende lejere igennem flere år havde nægtet at betale husleje. Lejetvisten førte til sammenstød mellem palæstinensiske beboere og israelsk politi. De palæstinensiske oprører brugte lejetvisten som påskud til at starte de voldelig optøjer.

Læs NGO Monitors omfattende rapport om Sheikh Jarrah HER.

Kilde NGO Monitor: https://www.facebook.com/NgoMonitor

Oprørene spredte sig til arabiske-israelere i hele Israel – især i byer med en blandet jødisk og arabisk befolkning. To jøder blev myrdet, og mange blev såret. Ifølge Walla News, som er et uafhængigt israelsk nyhedsmedie blev:
10 synagoger helt eller delvist nedbrændt.
112 jødiske hjem og 1 arabisk hjem forvekslet med et jødisk hjem blev nedbrændt.
386 jødiske hjem blev plyndret, 673 blev beskadiget.
849 biler blev brændt.
5.018 stenkastangreb.
Nogle jøder angreb også arabere og deres ejendomme, men i meget mindre skala.
Ingen moskeer blev nedbrændt.
13 arabiske hjem blev beskadiget.
13 arabiskejede biler blev brændt.
41 stenkastangreb fra jøder.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem