Hamas TV opildner til knivangreb, skudangreb og bilangreb

Torsdag 12. november sendte Al-Aqsa TV en animeret film med titlen «Jerusalem: Zionisternes skræk».
Fra Al-Aqsa TV 12. november 2020.
«Alle har brug for at læse om Israel på miff.dk.» Hvis du er enig, har vi brug for dig som medlem af MIFF så skoleelever og andre kan få gratis adgang til israelske perspektiver på dansk. Kun en lille andel af vores internetbrugere er medlemmer. Klik her for at registrere dig nu (fra kr. 3,- per uge)

Memri har publiceret et klip udsendt af terrorgruppen Hamas på deres officielle tv-kanal i Gaza-striben. I filmen bliver israelske soldater og ultraortodokse jøder angrebet med våben, biler, knive og geværer. Til slut går en ørn – symbolet som følger de palæstinensiske angribere, til angreb på en israelsk soldat som står og sørger ved IDF-soldaters gravsted.

Hamas har et nazi-inspireret charter – læs mere HER på norsk og står bag dødelige angreb mod hundredvis af israelske civile og sikkerhedsstyrker. 58 norske organisationer, anført af Fagforbundet, krævede så sendt som maj 2020 – læs mere HER på norsk at Norge skulle lægge pres på Israel for at stoppe landets blokade af Hamas-regimet (Hamas har kontrollen over Gaza). Samme krav mod Israel er også kommet fra diverse politikere og organisationer i Danmark. Senest i 2017 bekræftede Court of Justice of the European Union at Hamas er en terrororganisation. Hamas’ nummer et udfordre i Gaza-striben er Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) – endnu en islamistisk terrororganisation med tætte bånd til Iran. Læs mere om Hamas HER på dansk. Læs mere PIJ HER på dansk.

Når 58 norske organisationer og ditto danske stemmer, uden at stille nogen som helst krav til Hamas, kræver at «blokaden af Gazastriben ophæves nu», betyder det i realiteten at de ønsker at give de islamistiske terrororganisationer i området fri adgang til at importere våben.

Hamas (læs MIFF’s artikel: Hamas har fået flere og kraftigere raketter på trods af Gaza-blokaden), Islamisk Jihad (læs mere om Islamisk Jihad HER), Al-Aqsa Martyrbrigaden (læs MIFF’s artikel: 20-årsdagen for lynchningen af IDF-reservister som chokerede Israel), Populær Front for befrielsen af Palæstina (PFLP – læs hvordan dansk bistand er havnet i lommerne på PFLP terrorceller med flere israelers liv på samvittigheden HER) og andre terrororganisationer i Gaza har tidligere brugt smuglede og egenproducerede våben til at begå massive krigsforbrydelser både mod den israelske civilbefolkning og den palæstinensiske som de skjuler sig blandt.

Vil du også hjælpe MIFF med at stå op for Israel så klik HER og få samtidig GRATIS medlemskab året ud ved at betale for 2021 NU.
Tak for din støtte!

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Ingen indlæg at vise