Nok er nok! Bekæmp FN Menneskerettighedsråds hetz mod Israel

Du kan være med til en meget stor protestaktion ved at skrive under.

Plakat til demonstration mod anti-Israell bias i FN (Foto: UN Watch)
Plakat til demonstration mod anti-Israell bias i FN (Foto: UN Watch)
Jødehadet er på fremmarch i Europa, ofte i form af dæmonisering af den jødiske stat. Bliv medlem af MIFF for at bekæmpe jødehadet og få sandheden ud.

FN Menneskerettighedsråd (UNHRC) bruger så mange kræfter på at fordømme Israel, at mange vigtige problemer bliver forsømt. Skævvridningen skader således ikke kun Israel.

Danmark er lige trådt ind i UNHRC – og vil sammen med andre medlemslande, så som Australien, arbejde for reformer. Se ”Danmark vil reformere FNs Menneskerettighedsråd – bl.a. for at fjerne forskelsbehandlingen af Israel – Anders Samuelsen opfordrer direkte alle 47 UNHRC-medlemslande til at holde sig tavs under punkt-7-debatten, som finder sted den 18. marts” — Opdatering: se også “Samuelsen: – Israel må behandles på lige fod med alle andre lande – Forfulgte kristne skal op på dagsordenen, Israel skal rykke ned.

NGO’en “UN Watch” har i mange år arbejdet med at afsløre og bekæmpe galskabet. Og i år har UN Watch organiseret en stor protestaktion i Genève den 18. marts.

Du kan være med til protesten uden at rejse til Genève: 

Skriv under på “Enough is Enough. Sign the Petition Against Anti-Israel Bias at the UN.” 

Følg linket, LÆS de vigtige informationer! – underskriv – og del, del, del – på Facebook, Twitter, Instagram, E-mail – alt gælder!