Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

MIFF i Jerusalem Post: – Renvask af UNRWA skal afsløres

Skærmdump: jpost.com.
- FN's undersøgelseskomité er nedsat for at renvaske det korrupte, Hamas-inficeret FN-organ UNRWA, skriver MIFF's daglige leder Conrad Myrland.

Den 5. februar annoncerede FN’s generalsekretær Antonio Guterres at en «uafhængig undersøgelsesgruppe» var blevet oprettet. Undersøgelsesgruppen skulle undersøge om UNRWA «gør alt for at sikre neutralitet og reagerer prompte ved beskyldninger om alvorlige overgreb».

UNRWA-ansatte deltog i 7. oktober-massakren mod Israel, efter den værste massakre mod jøder siden Holocaust, viste det sig at flere UNRWA-ansatte havde deltaget aktivt i massakren som kostede over 1.200 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd livet.

Som en konsekvens stoppede flere lande deres UNRWA-bistand, men ikke Danmark, der trods de fældende beviser mod UNRWA’s ansatte har overført flere hundrede millioner skattekroner til UNRWA.

Ikke uafhængig undersøgelsesgruppeny rapport fra UN Watch viser at UNRWA-undersøgelsesgruppen hverken er objektiv og uafhængig. Catherine Colonna, de tre skandinaviske institutter og deres medarbejdere har gentagne gange både offentliggjort- og liked indhold på sociale medier som beviser deres partiskhed over for UNRWA og fjendtlighed over for Israel.

Den 17. april publicerede Jerusalem Post Conrad Myrlands artikel; The attempt to whitewash UNRWA must be exposed.


Israel er under angreb fra Iran – vis din støtte nu!

  1. Bliv medlem her
  2. Giv en gave til MIFF’s informationsarbejde for Israel her eller via MobilePay 49739
  3. Bestill MIFF’s bøger (på norsk) – bøgerne er en rigtig god gave til både Israel-venner og dem, der er kritiske over for Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem