Search
Her ses blodspor i et af hjemmene i kibbutz Be'eri efter Hamas-massakren 7 oktober. Be'eri er en af de kibbutzer, der blev hårdest ramt under massakren. (Foto: Flash90)

UN Watch: – På Telegram hyldede 3.000 UNRWA-lærere 7. oktober-massakren mod Israel

Hillel Neuer: UNRWA-lærerne ser hyldest af terror som deres hovedrolle.

FN-vagthunden, UN Watch der i årevis har holdt øje med FN, fortæller i ny undersøgelse om en Telegram-gruppe med 3.000 UNRWA-lærere i Gaza, der hyldede 7. oktober-massakren mod Israel. Allerede få minutter efter massakren begyndte, hyldede UNRWA-lærerne de flere tusind terrorister, der stormede ind over grænsen fra Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd. UNRWA-lærerne hyldede og fejrede de bestialske mord, massevoldtægter og kidnapninger af israelske- og udenlandske statsborgere. UNRWA-lærerne kaldte terroristerne for “helte” og hyldede deres “uddannelse”. UNRWA-lærerne delte også bestialske billeder og klip af massakre-ofrene og opfordrede til at henrette gidslerne, skriver UN-Watch.

Hillel Neuer som leder UN-Watch, udtaler: – UNRWA-lærerne ser hyldest af terror som deres hovedrolle.

I Telegram-gruppen er der også adgang til lærernes personlige data og skolepensum. I gruppen deler UNRWA-lærerne løbende klip, billeder og beskeder som både opildner til mere terror og hylder 7. oktober-massakren.

UN-Watch har i tidligere rapporter, under møder med USA’s kongres og Tysklands forbundsdag dokumenteret, hvordan UNRWA-lærere udsætter palæstinensiske børn for systematisk oplæring i had, terrorhyldest og antisemitisme.

Se hvor mange penge de danske skatteydere giver UNRWA.

På Twitter opfordrede UN-Watch og Hillel Neuer UNRWA-donorlandene til at reagere:

UN Watch har delt overvældende beviser for hvad der foregår i UNRWA-lærernes Telegram-gruppe:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp