Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

UN Watch: – På Telegram hyldede 3.000 UNRWA-lærere 7. oktober-massakren mod Israel

Her ses blodspor i et af hjemmene i kibbutz Be'eri efter Hamas-massakren 7 oktober 2023. Be'eri er en af de kibbutzer, der blev hårdest ramt af massakren. (Foto: Flash90)
Hillel Neuer: UNRWA-lærerne ser hyldest af terror som deres hovedrolle.

FN-vagthunden, UN Watch der i årevis har holdt øje med FN, fortæller i ny undersøgelse om en Telegram-gruppe med 3.000 UNRWA-lærere i Gaza, der hyldede 7. oktober-massakren mod Israel. Allerede få minutter efter massakren begyndte, hyldede UNRWA-lærerne de flere tusind terrorister, der stormede ind over grænsen fra Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd. UNRWA-lærerne hyldede og fejrede de bestialske mord, massevoldtægter og kidnapninger af israelske- og udenlandske statsborgere. UNRWA-lærerne kaldte terroristerne for “helte” og hyldede deres “uddannelse”. UNRWA-lærerne delte også bestialske billeder og klip af massakre-ofrene og opfordrede til at henrette gidslerne, skriver UN-Watch.

Hillel Neuer som leder UN-Watch, udtaler: – UNRWA-lærerne ser hyldest af terror som deres hovedrolle.

I Telegram-gruppen er der også adgang til lærernes personlige data og skolepensum. I gruppen deler UNRWA-lærerne løbende klip, billeder og beskeder som både opildner til mere terror og hylder 7. oktober-massakren.

UN-Watch har i tidligere rapporter, under møder med USA’s kongres og Tysklands forbundsdag dokumenteret, hvordan UNRWA-lærere udsætter palæstinensiske børn for systematisk oplæring i had, terrorhyldest og antisemitisme.

Se hvor mange penge de danske skatteydere giver UNRWA.

På Twitter opfordrede UN-Watch og Hillel Neuer UNRWA-donorlandene til at reagere:

UN Watch har delt overvældende beviser for hvad der foregår i UNRWA-lærernes Telegram-gruppe:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem