PA’s “trøst” til søn af dræbt terrorist i lighuset: – Bliv stor og dræb jøder

Jenins viceguvernør Kamal Abu Al-Rub "trøstede" lille dreng foran liget af sin mor dræbt mens hun forsøgte at begå kniv-terrorangreb i Jerusalem med at han en dag vil følge i sin mors fodspor.
Fatah oplærer små palæstinensiske børn i at blive terrorister. (Foto: Skærmdump, PMW).
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Palestinian Media Watch (PMW) har i årtier dokumenteret hvordan blandt andet Fatah og de palæstinensiske myndigheder (PA) har misbrugt milliarder af bistandskroner givet af Danmark, Norge og andre donorlande til terroropildning, terrorløn til terrorister med israelske liv på samvittigheden og værst af alt grov propaganda, oplæring i had og terror samt oplæring i at blive selvmordsterrorist over for palæstinensiske børn.

MIFF har i flere år advaret Norge og Danmark om at skattebetalt PA-bistand ikke går til at forbedre palæstinensernes levevilkår, men derimod til mere terror og det koster israelske børn, kvinder og mænd livet. Danmark, Norge og de øvrige PA-donorlande har således indirekte givet økonomisk støtte til terror mod israelere. Se nogle af de værste eksempler HER.

I 2020 formåede PMW og MIFF at få Norge til at skære 30 millioner norske kroner i norsk PA-bistand, efter der blev afsløret flere grove eksempler på at palæstinensiske børn oplæres i at blive terrorister og hade jøder i palæstinensisk skolepensum – desværre valgte Norge i år igen at udbetale fuld PA-bistand.

Den 5. maj 2021 var der en stor Folketingsdebat om fremtiden af dansk PA-bistand efter PMW og MIFF havde advaret om at PA i 2020 havde udbetalt mindst 1 milliard kroner til palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden. Desværre valgte danske politikere at bibeholde dansk PA-bistand som hidtil, trods overvældende dokumentation på misbrug af dansk PA-bistand. Se Folketingsdebatten HER. Se hvor mange millioner Danmark giver PA i 2021-2025 HER.

Den 18. november 2021 interviewede MIFFs daglige leder, Conrad Myrland, administrerende direktør i PMW, Itamar Marcus under hans besøg i det norske Storting. Marcus advarede norske stortingspolitikere om at norsk bistand fortsat misbruges til terroroplidning – se interview HER.

Her er endnu et eksempel på grov børnemishandling som burde få alle politikere og børneorganisationer op af stolen – men det vil næppe ske. Derfor er det så afgørende at du hjælper os ved at dele det her:

“Voks op og dræb jøder” – sådan “trøstede” Jenins viceguvernør Kamal Abu Al-Rub en dreng hvis mor Israa Khzaimiah var blevet skudt efter hun havde forsøgt at dræbe jøder ved et kniv-terrorangreb. I klippet står drengen ved siden af sin mors lig draperet i det palæstinensiske flag i lighuset, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Israa Khzaimiah (30), kvindelig palæstinensisk terrorist forsøgte at stikke israelske politibetjente i Jerusalems gamle bydel den 30. september 2021. Hun blev dræbt af betjentene under terrorangrebet.

PA’s præsident Mamoud Abbas står i spidsen for Fatah-bevægelsen. Fatah lagde klippet hvor terroristens dreng “trøstes” ved siden af sin mors lig op på sociale medier. I klippet sagde PA-embedsmanden til drengen: – Når du bliver voksen, vil du dræbe jøder fordi de dræbte hende.

PA giver således jøder det kollektive ansvar for at en 30-årig mor vælger at blive terrorist og forsøger at dræbe jøder, velvidende at hun risikerer selv at blive dræbt og at hendes børn efterfølgende vil vokse op uden en mor. Se klippet HER.

Se klippet her: https://palwatch.org/page/29570

Jenin-distriktets viceguvernør Kamal Abu Al-Rub: “Må Allah forbarme sig over hende. Hvis Allah vil, vil vi bede sammen i Jerusalem. Og jøderne, der dræbte hende, om Allah vil, vil vi dræbe når vi bliver voksne.”

Uddrag af Fatah FB-opslag: “Rapport: Et udsnit fra farvel til kvindelige Mart_yr Israa Khzaimiah (knivterrorist) i Qabatiya, i det sydlige Jenin [distrikt].”

[Facebook, Fatah Commission of Information and Culture, 20. november 2021]

Bemærk: Fatah har tilføjet “_” i ordet “Martyr” for at omgå Facebooks algoritme som fjerner terror glorificering.


Fatah misbrugte også den Internationale Børnedag til at sprede billedet af den forældreløse dreng som kiggede på sin mors lig, men uden at nævne at hun var blevet dræbt efter forsøg på terror:

På Facebook skrev Fatah: “Her står hendes søn på den internationale børnedag og siger farvel.

Begravelsen af Mart__yr Israa Khzaimiah i hendes fødeby Qabatiya i Jenin-distriktet, som døde som Mart__yr den 30. september [2021] foran Kædeporten i [den gamle by] Jerusalem.”

[Fatah Facebook-side, 20. november 2021]


PMW har afsløret PA’s oplæring af palæstinensiske børn i at vold og terror er legitime midler i “kampen” mod israelere og jøder. Palæstinensiske børn oplæres i at se martyrdøden for “Palæstina” som et ideal og drømmen om en fremtid, hvor Israel er udslettet. Senest dokumenterede PMW terroropildning af små børn. Eksempelvis: “befrielsen af Palæstina kan kun opnås via væbnet kamp,” skrev Fatah i deres magasin Waed som henvender sig til børn i alderen 6-15. Læs om sagen HER.


Vil danske politikere retfærdiggøre at danske skattekroner er med til at finansiere glorificering af terror over for små børn?

Hvis du også synes det er på tide at misbruget af palæstinensiske børn med dansk PA-bistand stopper
, så kommenter artiklen nedenfor og del den med dit netværk. Mange danskere ved ikke hvad dansk PA-bistand går til!Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHer er alt om Israels nye indrejserestriktioner i kampen mod ny Corona-variant
Næste artikelPA’s indtægter slår ny rekord – alligevel tigger PA om flere penge
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise