Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fatah-leder signalerede at terrorister skal have frit spillerum

Tawfiq Tirawi. (Skærmbillede fra Facebook-video 2. februar 2020)
-Krigerne er jeres brødre, siger han til sikkerhedsstyrkerne.

Tawfiq Tirawi er et centralt medlem i Fatah, bevægelsen som styrer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) på Vestbredden. Søndag 2. februar offentliggjorde han en video på sin Facebook-side med farlige signaler.

Her er Tirawis budskab, som er oversat af Palestinian Media Watch (PMW): ”Jeg siger til vores nationale myndigheder og til vores sikkerhedsstyrker: Denne myndighed og disse styrker blev oprettet på grundlag af nationale værdier, med talentfulde og patriotiske krigere. Disse krigere, der er en del af PA og sikkerhedsstyrkerne, har den første forpligtelse til at jage kollaboratørene [dem som samarbejder med Israel] og ejendomsmæglerne [som sælger jord til jøder] og ikke jage nogen krigere [terrorister]! Dette er forpligtelsen som de kender og må vide. Disse krigere [terroristerne] er vores brødre, og de udgør en støtte for jer, så vær på deres side … mod kollaboratørene og ejendomsmæglerne.”

Efter søndag 2. februar er Israel blevet ramt af en række terrorangreb, alene den 6. februar skete der tre terrorangreb i løbet af 12 timer. Jared Kushner, hovedarkitekten bag Trump-administrationens fredsplan, mener den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas er ansvarlig for bølgen af ​​vold.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem