Fatah-leder signalerede at terrorister skal have frit spillerum

-Krigerne er jeres brødre, siger han til sikkerhedsstyrkerne.
Tawfiq Tirawi. (Skærmbillede fra Facebook-video 2. februar 2020)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Tawfiq Tirawi er et centralt medlem i Fatah, bevægelsen som styrer de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA) på Vestbredden. Søndag 2. februar offentliggjorde han en video på sin Facebook-side med farlige signaler.

Her er Tirawis budskab, som er oversat af Palestinian Media Watch (PMW): ”Jeg siger til vores nationale myndigheder og til vores sikkerhedsstyrker: Denne myndighed og disse styrker blev oprettet på grundlag af nationale værdier, med talentfulde og patriotiske krigere. Disse krigere, der er en del af PA og sikkerhedsstyrkerne, har den første forpligtelse til at jage kollaboratørene [dem som samarbejder med Israel] og ejendomsmæglerne [som sælger jord til jøder] og ikke jage nogen krigere [terrorister]! Dette er forpligtelsen som de kender og må vide. Disse krigere [terroristerne] er vores brødre, og de udgør en støtte for jer, så vær på deres side … mod kollaboratørene og ejendomsmæglerne.”

Efter søndag 2. februar er Israel blevet ramt af en række terrorangreb, alene den 6. februar skete der tre terrorangreb i løbet af 12 timer. Jared Kushner, hovedarkitekten bag Trump-administrationens fredsplan, mener den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas er ansvarlig for bølgen af ​​vold.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Abbas er ansvarlig for voldsbølgen
Næste artikelEfter raketangreb mod Israel bombes Hamas-mål i Gaza
Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen indlæg at vise