Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Fatah på Facebook: På årsdagen for Yom Kippur-krigen opfordres den arabiske verden til at gå i krig mod Israel igen

Skjermdump fra Fatahs Facebook-side, via PMW.
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side, via PMW.
På 46 årsdagen for Yom Kippur-krigen har Fatahs filial i Polen via Facebook opfordret den arabiske verden til at gå i krig mod Israel igen.

Palestinian Media Watch (PMW) holder øje med Fatahs aktiviteter på Facebook. På 46 årsdagen for Yom Kippur-krigen retfærdiggør Fatah arabernes krig mod Israel – den samme “israelske fare, som araberne kæmpede imod … eksisterer stadig”, skriver Fatah blandt andet i deres opslag.

Israel “udgør den centrale trussel mod det [arabiske] folk, dets interesser, dets fremtid og dets hellige steder”, skriver Fatah på Facebook.

“Årsdagen for [Yom Kippur-krigen] er en opfordring til den arabiske verden og dens ledere om at afslutte dette mørke og blodige kapitel, som det arabiske folk gennemgår.”

I 1973 udførte Egypten og Syrien et overraskelsesangreb mod Israel under Yom Kippur – forsoningsdagen og den helligste dag i jødedommen. I løbet af de næste tre uger lykkedes det Israel at skubbe de arabiske styrker tilbage. Israel led store tab under krigen med 2.688 faldne soldater og flere tusind sårede soldater.

På 46 årsdagen for krigen, siger Fatah til den arabiske verden, at det samme behov for at angribe Israel fortsat eksisterer.

Her er Fatahs opslag på Facebook (d- 6 oktober 2019):
“Årsdagen for oktober-krigen (Yom Kippur-krigen i 1973) er en opfordring til den arabiske verden og dens ledere om at afslutte dette mørke og blodige kapitel, som det arabiske folk gennemgår; det er en opfordring til at minde [os] om, at den israelske fare, som araberne kæmpede imod stadig eksisterer og den udgør den centrale trussel mod det [arabiske] folk, dets interesser, dets fremtid og dets hellige steder.”
*Opslaget blev postet på Fatahs officielle Facebook-side af sekretær for Fatahs filial i Polen, Khalil Nazzal.

PMW har dokumenteret Fatahs brug af Facebook til at fremme terror, sprede antisemitisme og nægte Israels ret til at eksistere.

MIFF har skrevet om Fatahs misbrug af Facebook og opfordret til at underskrive et protestbrev til Facebook, efter de i flere år har set igennem fingrerne med Fatahs åbenlyse antisemitiske angreb mod Israel og glorificering af terrorangreb mod israelere og jøder. Facebook nægtede MIFF at booste opfordringen til at underskrive protestbrevet, hvilket er komplet uforståeligt.

Det er groteskt at Fatah fortsat får adgang til at misbruge Facebook. Hvornår har Facebook tænkt sig at stoppe Fatahs opfordring til krig og terror mod Israel, israelere og jøder?
Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem