Fatah på Facebook: På årsdagen for Yom Kippur-krigen opfordres den arabiske verden til at gå i krig mod Israel igen

På 46 årsdagen for Yom Kippur-krigen har Fatahs filial i Polen via Facebook opfordret den arabiske verden til at gå i krig mod Israel igen.
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side, via PMW.
Skjermdump fra Fatahs Facebook-side, via PMW.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Palestinian Media Watch (PMW) holder øje med Fatahs aktiviteter på Facebook. På 46 årsdagen for Yom Kippur-krigen retfærdiggør Fatah arabernes krig mod Israel – den samme “israelske fare, som araberne kæmpede imod … eksisterer stadig”, skriver Fatah blandt andet i deres opslag.

Israel “udgør den centrale trussel mod det [arabiske] folk, dets interesser, dets fremtid og dets hellige steder”, skriver Fatah på Facebook.

“Årsdagen for [Yom Kippur-krigen] er en opfordring til den arabiske verden og dens ledere om at afslutte dette mørke og blodige kapitel, som det arabiske folk gennemgår.”

I 1973 udførte Egypten og Syrien et overraskelsesangreb mod Israel under Yom Kippur – forsoningsdagen og den helligste dag i jødedommen. I løbet af de næste tre uger lykkedes det Israel at skubbe de arabiske styrker tilbage. Israel led store tab under krigen med 2.688 faldne soldater og flere tusind sårede soldater.

På 46 årsdagen for krigen, siger Fatah til den arabiske verden, at det samme behov for at angribe Israel fortsat eksisterer.

Her er Fatahs opslag på Facebook (d- 6 oktober 2019):
“Årsdagen for oktober-krigen (Yom Kippur-krigen i 1973) er en opfordring til den arabiske verden og dens ledere om at afslutte dette mørke og blodige kapitel, som det arabiske folk gennemgår; det er en opfordring til at minde [os] om, at den israelske fare, som araberne kæmpede imod stadig eksisterer og den udgør den centrale trussel mod det [arabiske] folk, dets interesser, dets fremtid og dets hellige steder.”
*Opslaget blev postet på Fatahs officielle Facebook-side af sekretær for Fatahs filial i Polen, Khalil Nazzal.

PMW har dokumenteret Fatahs brug af Facebook til at fremme terrorsprede antisemitisme og nægte Israels ret til at eksistere.

MIFF har skrevet om Fatahs misbrug af Facebook og opfordret til at underskrive et protestbrev til Facebook, efter de i flere år har set igennem fingrerne med Fatahs åbenlyse antisemitiske angreb mod Israel og glorificering af terrorangreb mod israelere og jøder. Facebook nægtede MIFF at booste opfordringen til at underskrive protestbrevet, hvilket er komplet uforståeligt.

Det er groteskt at Fatah fortsat får adgang til at misbruge Facebook. Hvornår har Facebook tænkt sig at stoppe Fatahs opfordring til krig og terror mod Israel, israelere og jøder?
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMerkel og Netanyahu har diskuteret øget sikkerhed til det jødiske samfund i Tyskland
Næste artikel600 politifolk skal stoppe bølgen af ​​vold
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise