Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Facebook-side lukket efter protestkampagne mod Fatahs hyldest af terrorister

Her ses Mahmoud Abbas - de palæstinensiske myndigheders (PA) præsident under sin tale ved FNs generalforsamling, 2014. (Foto: Amanda Voisard, FN)
Endelig stopper Facebook Fatah-partiets hyldest af terrorister og opfordring til palæstinensere om at gennemføre terrorangreb.

Palestinian Media Watch’s kampagne for at lukke det palæstinensiske Fatah-partis Facebook-side ser ud til at være blevet kronet med succes. Kampagnen er stærkt støttet af MIFFere i Norge, Danmark og Island.

Hvis du klikker på linket til Fatahs officielle Facebook-side i dag, vises følgende meddelelse:

Fatah ledes af den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas.

I begyndelsen af ​​marts publicerede MIFF artiklen Facebook skal lukke Fatahs Facebook-side, og den 10. september offentliggjorde vi artiklen Hjælp MIFF med at protestere over, at Facebook lader Fatah fremme terror mod israelere.

PA-præsident Mahmoud Abbas. (Skærmbillede fra video på Youtube / Memri.org)

Tirsdag den 10. september publicerede Palestinian Media Watch (PMW) en 42-siders særlig rapport, der dokumenterer, hvordan Fatah på sin egen officielle Facebook-side i løbet af første halvdel af 2019 flere gange har rost terrorister og opfordret palæstinensere til at gennemføre terrorangreb.

I forbindelse med offentliggørelsen af ​​rapporten startede PMW en underskriftskampagne med titlen #CloseFatahFB – Demand that Facebook Shut Down the Fatah-Facebook Terror Promotion Partnership. I de sidste to uger har vi opfordret MIFF-medlemmer og andre støttespillere til at underskrive et brev sendt til Brian Fishman på Facebook med krav om, at Fatahs Facebook-side lukkes ned. Han leder Facebooks globale antiterrorgruppe.

I dag, den 25. september kl. 13:00, har antallet af sendte protestbreve passeret 3600.




Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem