Prins Charles kommer for første gang på statsbesøg i Israel

Prins Charles vil deltage i World Holocaust Forum i Jerusalem.

Generalsekretær Ban Ki-moon og prins Charles under Cop-15 konferencen i Købehavn i 2009. (Foto: United Nations Photo, flickr)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Hans kongelige højhed Prinsen af ​​Wales deltager ved World Holocaust Forum d. 23 jan 2020. Prins Charles blev inviteret af den israelske præsident Reuven Rivlin, meddelte det britiske kongehus den 18. december. Under besøget i Israel vil prins Charles udfører adskillige repræsentative opgaver på vegne af den britiske regering. Han vil også besøge de palæstinensiske selvstyreområder.

Dusinvis af statschefer forventes at deltage ved det femte World Holocaust Forum. Næste års konference markerer også 75-årsdagen for befrielsen af ​​den nazistiske udryddelseslejr Auschwitz-Birkenau.

Prins Charles har tidligere været på to velkendte private besøg i Israel – i 1995 for at deltage i begravelsen af ​​premierminister Yitzhak Rabin og i 2016 for at deltage i begravelsen af ​​præsident Shimon Peres. 

I sommeren 2018 var prins William, søn af prins Charles, på den britiske kongefamilies ​​første statsbesøg i Israel.

I 2013 var den danske kronprins på besøg Israel i forbindelse med 70-års dagen for redningen af de danske jøder i 1943. I 2018 var Israels præsident Reuven Rivlin i Danmark for at markere 75-års dagen


Tidligere artikelShin Bet har arresteret 50 PFLP-terrorister og forhindret kommende angreb
Næste artikelIDF har bombet våbenfabrik i Gaza efter raketangreb
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.