Anders Samuelsen fordømmer raketangrebene fra Gaza

Anders Samuelsen fordømmer stærkt de seneste raketangreb fra Gaza,

Udenrigsminister Anders Samuelsen fordømmer raketangreb fra Gaza (twitter - personlig konto)
Udenrigsminister Anders Samuelsen fordømmer raketangreb fra Gaza (twitter - personlig konto)

Anders Samuelsen skriver på sin egen profil – på engelsk – men under det helt dansk og meget vigtig hashtag #dkpol:

Fordømmer stærkt de seneste raketangreb fra Gaza, som må standses øjeblikkeligt. Dybeste medfølelse og kondolance til ofrenes familier. Top-prioritet at undgå yderligere optrapning. Fuld støtte til FNs og Egyptens arbejde på at genoprette ro.

Har du som læser links til, evt. citater fra, mere “officielle” ytringer fra regeringen eller andre politikere, må du meget gerne dele dem her eller på Facebook!

Tidligere dækning af angrebene på MIFF.DK

Tidligere artikelVåbenhvile trådte i kraft kl. 04:30
Næste artikelIsraelerne er under angreb
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!