Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Våbenhvile trådte i kraft kl. 04:30

Barzilai-hospital i Ashkelon, som behandler de fleste sårede, blev ikke fri for missilangreb. Heldigivs ramte de ingen. (Cyril Malka)
Barzilai-hospital i Ashkelon, som behandler de fleste sårede, blev ikke fri for missilangreb. Heldigivs ramte de ingen. (Cyril Malka)
I løbet af 2 døgn er der affyret flere end 700 raketter mod civile mål i Israel. Egypten har fået Hamas til at acceptere en Våbenhvile kl 3.30 dansk tid.

(06/05-2019) – Det er lykkedes Egypten at få Hamas til at acceptere en våbenhvile med Israel. Våbenhvilen skulle træde i kraft i dag, kl. 04:30 om morgen (israelsk tid, kl. 03:30 dansk tid) og for en gangs skyld ser den ud til at blive respekteret. Hamas og Islamisk Jihad er nok løbet tør for raketter.

I disse to dage har Gaza affyret lidt over 700 raketter mod civile mål i Isael. Det har kostet fire israelere livet, såret 121, hvoraf fire alvorligt.

Israel har gennemført ca. 220 angreb mod militærmål i Gaza. Bygninger, der tilhørte Hamas blev tilintetgjort, lanceringsramper, en tunnel, træningslejre, våben- og ammunitionsdepoter, m.fl.

I går, under en af Tsahals præcisionsangreb, blev Hamed Ahmed Khudari, som er ansvarlig for at overføre iranske penge fra Iran og til Hamas og Islamisk Jihad taget ud af spillet (se Tsahals video her).

Foreløbigt har her været stille siden 04:30, lad os håbe det bliver ved.

I Israel er der mere og mere utilfredshed med Bibis strategi. Især er der blevet bemærket, at under disse to dages angreb, har han ikke udtalt sig i fjernsynet eller i radioen. Han har været bomstille og befolkningen kunne godt have brugt nogle trøstende ord. (Cyril Malka – The Missing Link)

Læs evt. mere på norsk her: Våpenhvile mellom Israel og Hamas


Kilde/Noter

Indlægget er genoptrykt fra The Missing Link.


Her er hvad Cyril Malka skriver om hjemmesiden:

Der er utrolig meget propaganda mod Israel i medierne.

Langt de fleste europæere ulejligheder sig ikke til at finde ud af hvad der sker fordi den propaganda som føres i øjeblikket spiller på en gammelkendt princip: Antisemitisme. Jøder forgifter brønde, stjæler vand, dræber børn, stjæler land, osv.  

Den side er “The Missing Link”, den manglende led. Her vil jeg sætte fakta over for propaganda, historie over for romaner, nyheder over for vildledning. Der er også baggrundsartikler og analyser.

Da jeg er franskfødt og bor i Israel, vil der være stavefejl i mine artikler. Det vil ikke nytte noget at brokke dig over det. Du er dog velkommen til at indsende rettelser.

Man kan tilmelde sig Cyril Malkas gratis nyhedsbrev og “breaking news” – tryk her.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem