Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk mand dræbt i nye raketangreb

Flere boliger er ramt af raketterne fra Gaza. Denne bygning i Ashkelon blev ramt af en raket natten til søndag. (Genoptrykt fra MIFF.NO)
Flere boliger er ramt af raketterne fra Gaza. Denne bygning i Ashkelon blev ramt af en raket natten til søndag. (Genoptrykt fra MIFF.NO)
Over 450 raketter er skudt mod Israel i løbet af 24 timer.

En mand blev dræbt, da en raket fra Gaza ramte sit hus i det sydlige Israel tidligt søndag morgen. Gennem hele natten har terrorister fyret raketter mod den israelske civile befolkning. Siden raketangrebene begyndte på lørdag morgen, skriver over 450 raketter mod Israel, skriver Times of Israel.

Læs mere på miff.no. Også på Cyril Malkas blog.

Opdatering midt på dagen søndag på miff.no.

Den 60-årige Moshe Agadi blev dræbt da en raket fra Gaza ramte hjemmeit i Ashkelon (Tweet fra StandWithUs)

Situation dækkes i radioaviserne – med det klare budskab, at det var palæstinenserne, der startede. Men jeg har ikke selv lyttet efter. Og jeg har set at “respektable” aviser såsom JyllandsPosten bringer historien om sårede kvinder og børn næsten uden at nævne at Israel reagerer på massive angreb.

Ledende anaytikere fremhæver i Israel at landet er meget sårbart lige nu. Op til Yom HaZikaron og Yom HaAtzma’ut .. og ikke mindst Melodi Grand Prix – er Israel måske villig til at betale en hvilken som helst pris for våbenstilstand.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem