Se hvad Alternativet svarer på MIFFs spørgsmål om Danmark og Israel

Alternativets position ift. Israel handler først og fremmest om den mere end 50 år lange militære besættelse af palæstinenserne.

"En Anden Verden" (forside af Alternativets udenrigspolitiske udspil)
Støtter du det jødiske folks ret til et nationalt hjemland? Klik her for at blive medlem af MIFF fra kun kr. 3, - om ugen

Vi har fået følgende svar på vores rundspørgen fra Mikkel Bahl, Udenrigspolitisk rådgiver for Alternativet (ALT).


Tak for jeres henvendelse. Alternativets position ift. Israel handler først og fremmest om den mere end 50 år lange militære besættelse af palæstinenserne, som jeres spørgsmål desværre ikke rigtig berører. Jeg kan henvise til vores udenrigspolitiske udspil, En Anden Verden, hvor vi på side 14 gør vores position klar.


Rika Greenberg har analyseret den politik, som Mikkel Bahl har henvist til: Alternativet åbner op for “løsning” som vil betyde at verdens eneste jødiske stat forsvinder.

Tidligere artikelSe hvad Partiet Klaus Riskær Pedersen svarer på MIFFs spørgsmål om Danmark og Israel
Næste artikelSe hvad Det Konservative Folkeparti svarer på MIFFs spørgsmål om Danmark og Israel
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Avatar
Dina Grossman (f. 1948 i USA) er frivillig daglig leder og redaktør for MIFF. Pensioneret fra bl.a. stillinger som lærer, forsker, forfatter, IT-specialist. Dina har valgt at bo i Danmark siden 1978 og har dobbelt statsborgerskab. Hun har bidt mærke i, at der næsten hele tiden spredes giftige halvsandheder og hele løgne om Israel, som er fordummende og had-fremmende. Hun kan ikke ha' det!