Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Berlingskes artikel om Københavns borgmesters prisceremoni afslører pro-palæstinensisk propaganda

Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten. (Foto: Twitter/ Privat)
Ninna Hedeager Olsen fra Enhedslisten. (Foto: Twitter/ Privat)
- Ninna Hedeager Olsens anti-zionistiske holdninger bør holdes uden for Københavns Rådhus, siger Max Meyer til Berlingske.

Mandag den 11. februar meddelte miff.dk, at Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester, præsenterede ærespriser til provokatorer, der dæmoniserer Israel og promoverer BDS.


BDS står for Boykot, tilbagetrækning / afvikling af investeringer (Divestment) og Sanktioner (indført af regeringer og internationale organisationer). Målet er kulturel, økonomisk og politisk isolation af Israel, med henblik på at “støtte” palæstinenserne. Men det skader mere end det gavner, og er dybest set anti-zionistisk … det vil sige, at Israels ret til at eksistere ikke anerkendes. Læs mere på MIFF.DK om emnet.


Knap 48 timer senere kom samme sag til Berlingske: “Københavnsk borgmester uddeler pris til antiisraelsk bevægelse.

Artiklen får det frem, at forskellige “pro-palæstinensiske” personer og grupper med vilje har misbrugt Ninna Hedeager Olsens stilling og lokalet ved Rådhuset for at give det indtryk, at prisen blev givet af Københavns Kommune. Journalisten Daniel Lingren skriver: – Flere steder på internettet fremgår det, at prisen er tildelt af »Københavns Kommune« eller af en københavnsk »borgmester« og ikke af et menigt medlem af Enhedslisten.

Flere steder på internettet fremgår det [fejlagtigt], at prisen er tildelt af »Københavns Kommune« eller af en københavnsk »borgmester« og ikke af et menigt medlem af Enhedslisten.

Artiklen inkluderer en skarp udtalelse fra Max Meyer, formand for Dansk Zionistforbund (DZF), som opfordrer borgmester, Frank Jensen til at tage skarp afstand fra Ninna Hedeager Olsens aktion.

»Når en borgmester uddeler hæderspris til provokatører, som dæmoniserer og boykotter Israel, vil Dansk Zionistforbund kraftig opfordre Frank Jensen til at tage skarp afstand fra dette. Vi finder, at teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen er borgmester for hele København, men hendes egne antizionistiske holdninger burde hun holde på sit partikontor og ikke på hele Københavns Rådhus,” lyder det fra Max Meyer. Han bemærkede endvidere, at “man i opslag i propalæstinensiske medier klart [kan] læse, at hun stod for prisoverrækkelsen, og at denne foregik på Københavns Rådhus.«

Efter det sidste kommunale valg i Danmark blev Ninna Hedeager Olsen borgmester for teknik og miljø i København. Hun fejrede sit valgsucces ved at støtte propagandakrigen og boykotkampagnen mod Israel – på rådhuset.

Hedeager Olsen repræsenterer Enhedslisten (EL), Danmarks mest venstreorienterede parti. I en række lokalaviser blev der i november-december 2018 bragt et stort portrætinterview af hende, hvor hendes “pro-palæstinensiske” engagement blev fremhævet.

 

 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem