Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Deltager Mellemfolkeligt Samvirke også i støtte til Hamas?

Mellemfolkeligt Samvirkes "Free Gaza" grafik - påført sandheden
Mellemfolkeligt Samvirkes "Free Gaza" grafik - påført sandheden
Jeg er chokeret over den ensidige information - og ofte direkte misinformation - jeg får fra en organisation der henter over 60% af deres indtægter fra offentlige kasser.
Igennem længere tid har jeg fulgt Mellemfolkeligt Samvirkes (MS) opslag på Facebook og nyhederne på deres hjemmeside. Og jeg må sige, at jeg er chokeret. Chokeret over den ensidige information – og ofte direkte misinformation – jeg får fra en organisation der henter over 60% af deres indtægter fra offentlige kasser. Jeg skal ikke trætte nogen med mange eksempler. Der er ellers nok af dem. Bare et enkelt fra denne uges FB-opslag. Se på tegningen. Den bliver bragt sammen med en opfordring til at deltage i en demonstration i dag.
Grafikken viser en fredsdue iført skudsikker vest set gennem en israelsk riffelkikkert. Fredsduen repræsenterer altså det Hamas-styrede Gaza. Hamas er en islamisk terrororganisation. Det har både EU og USA fastslået. Siden magtovertagelsen i Gaza i 2007 har Hamas – og de øvrige terrorgrupper i Gaza – fortaget utallige angreb på civilbefolkningen i Israel og på intet tidspunkt har de givet udtryk for vilje til fred med Israel. Tværtimod. Hamas ønsker Israel væk – helt væk. Det er den kamp MS støtter med dette opslag.
Noter, kilder, og henvisninger (med links)
Indlægget blev udgivet den 21. april 2018 på Facebook. Jan Frost har givet MIFF-DK lov til at genoptrykke det, inklusiv grafikken.
Redaktionens bemærkning: Set sammen med skandalen “Gaza Works” virker det som om det internationale Israel-bashing netværk i dagene omkring Israels 70-års dag har vildt meget gang i at fremme Hamas-propaganda. MIFF-DK artikler om Gaza Works: Gaza Works – eller er det Hamas? af Mette Thomsen. Det Kongelige Biblioteks udstilling “Kent Klich: Gaza Works” – Propaganda-værk? af Dina Grossman.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem