Lapid bliver Israels første minister på officielt besøg i Emiraterne

Udenrigsminister Yair Lapid åbner Israels nye ambassade i Emiraterne.
Udenrigsminister Yair Lapid er Israels første minister på officielt besøg i Emiraterne. (Foto: Knesset)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Israels nye udenrigsminister Yair Lapid rejser den 27. juni på et to-dags officielt besøg til Emiraterne, skriver Times of Israel.

Det bliver første gang en israelsk minister tager på officielt besøg i Golfstaten. Emiraternes udenrigsministerium og landets internationale samarbejdsminister Abdullah bin Zayed al Nahyan er vært for besøget.

Udenrigsminister Lapid vil åbne Israels ambassade i Abu Dhabi i officiel ceremoni og et israelsk konsulat i Dubai. Besøget bliver også Lapids første rejse som udenrigsminister. Læs om Israels ambassade i Emiraterne HER.

– Det er ikke kun indbyggerne i vores to lande som nyder frugterne af båndene mellem Israel og Emiraterne, men hele Mellemøsten, udtaler Israels Udenrigsministerium.

De tætte bånd mellem Israel og Emiraterne er sket efter de historiske Abrahamaftaler blev underskrevet mellem Israel, Emiraterne, Bahrain, Sudan og Marokko i 2020. Læs om Abrahamaftalerne HER.

Det var oprindeligt planlagt at tidligere premierminister Benjamin Netanyahu skulle have været den første israelske minister på officielt besøg i Emiraterne, men grundet Corona-krisen blev besøget i sin tid udsat. Læs HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelHamas leder til Israel: – Overfør 200 millioner kroner fra Qatar eller der vanker optrapning
Næste artikelSe drone blive skudt ned med laser
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise