Sælger israelsk vandteknologi i Golfen

Watergen-chef Michael Mirilashvili (t.h.) og Al-Dahra næstleder og medgrundlægger Khadim Al Darei efter indgåelse af aftalen i Abu Dhabi. (Foto: Watergen)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Det israelske selskab Watergen, som har udviklet en teknologi der omdanner luft til rent drikkevand – læs mere HER på norsk, har underskrevet en strategisk aftale med det emiratiske selskab Al-Dahra om at bringe teknologien til Emiraterne og andre Golfstater, skriver avisen Yedioth Ahronot.

Aftalen blev underskrevet i sidste uge i Abu Dhabi af Michael Mirilashvili, administrerende direktør i Watergen, og Khadim Al Darei, næstleder i Al-Dahra. Partnerskabet vil fokusere på landbrugssektoren, kontorer, boligområder, hoteller, industri og maritime virksomheder. Det er de historiske Abrahamaftaler indgået mellem Israel Emiraterne og Bahrain som har bandet vejen for det frugtbare samarbejde mellem landene – læs mere om aftalerne HER.

Al-Dahra opererer i over 20 lande, har 5000 ansatte og en ledende position i Asien og Mellemøsten. Watergens atmosfæriske vandgenerator producerer rent drikkevand af luft med et kosteffektivt energiforbrug. Det meget varme klima og luftfugtigheden i Emiraterne er ideelle forhold for Watergens største enheder, som kan producere op mod 5000 liter rent drikkevand om dagen.

Watergens maskine findes allerede i flere lande i verden, heriblandt Indien, Kina, Filippinerne, Vietnam, Sierra Leone, Sydafrika, Monaco – blandt andet hos Prins Albert II af Monaco – læs mere HER, Costa Rica, Chile og Usbekistan. De er også blevet brugt ved store begivenheder som fodbold-VM i Rusland i 2018. Israelske Watergen har også doneret flere maskiner til Gazastriben – læs mere om det HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)