Emiraternes udenrigsminister i Berlin: Aldrig igen!

Emiraternes udenrigsminister foreslog at besøge Holocaust-mindesmærket i Berlin.

Emiraternes, Tysklands og Israels udenrigsministre får orientering om Holocaust-mindesmærket i Berlin. (Foto: Israelsk UD)Før du læser videre, vil vi gerne takke dig som er medlem af MIFF og gør det muligt for os at drive denne hjemmeside. Hvis du ikke er medlem endnu, vil vi gerne invitere dig til at betale kontingent for 2021 nu. Så giver vi dig resten af ​​år 2020 gratis.

Israels udenrigsminister Gabi Ashkenazi mødte Emiraternes udenrigsminister Abdullah Bin Zayed al Nahyan i Berlin tirsdag 6. oktober. Vært for topmødet var Tysklands udenrigsminister Heiko Maas.

Ifølge den israelske reporter Barak Ravi foreslog Emiraternes udenrigsminister at aflægge besøg ved Holocaust-mindesmærket under topmødet. I en hilsen i gæstebogen udtrykte Zayed sin respekt for «de europæiske jødiske ofre for Holocaust».

– En hel gruppe af menneskeheden blev offer for dem som opmuntrede til ekstremisme og had, skrev Zayed på arabisk. Til slut tilføjede han også «Never Again» både på arabisk og engelsk.

Ashkenazi skrev på modstående side i gæstebogen. Han omtalte topmødet i den tyske hovedstad som et «symbol på starten af en ny tid, en tid med fred mellem nationer».

– Vores fælles underskrifter i mindebogen er et råb og på samme tid et løfte: at huske og ikke glemme, at være stærke og sikre at det aldrig sker igen, skrev Ashkenazi.

15. september underskrev Israel, De Forenede Arabiske Emirater og Bahrain normaliseringsaftaler i Washington. Læs hele teksten i Abrahamaftalerne på dansk her.

Læs MIFF’s artikel – Mads Fuglede: – Abrahamaftalerne er den bedste nyhed fra regionen i flere generationer.

Læs MIFF’s artikel – Emiraterne: – Irans aggressive politik har fået flere arabiske lande til at se på Israel med friske øjne.

Tidligere artikelSelvmordsterrorist følte sig som “brud på sin bryllupsdag på vej til at møde sin brudgom”
Næste artikelPalæstinensiske embedsmænd til EU: – Rul antiterror-klausul tilbage!
Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Avatar
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.
Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)