Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Arabiske lande har skåret kraftigt ned i økonomisk støtte til palæstinenserne

Mahmoud Abbas og de palæstinensiske myndigheder mister støtte, både politisk og økonomisk, fra arabiske lande. (Foto: OIC/Flickr)
Pengene strømmer ikke længere ind i de palæstinensiske selvstyremyndigheders pengekasse.

Pengene strømmer ikke længere ind til de palæstinensiske selvstyremyndigheder (PA). Ifølge The New Arab og data fra det palæstinensiske finansministerium, har PA ikke modtaget bistand fra arabiske lande siden marts. Derudover er den udenlandse bistand blevet reduceret med 50%, skriver avisen Jerusalem Post.

Totalt er PAs indtægter faldet med omkring 70 procent indtil videre i år.

Udenlandsk bistand til den palæstinensiske regering faldt med 50 procent i løbet af årets første syv måneder, fra 500 mio. dollars i 2019 til 255 mio. dollars i 2020, samtidig faldt arabisk bistand i samme periode med 85 procent – fra 267 mio. dollars i 2019 til 38 mio. dollars i 2020.

Den finansielle nedgang sker samtidig med Corona-krisen og normalisering mellem Israel og flere og flere arabiske lande. En normalisering som de palæstinensiske myndigheder er stærkt imod – læs MIFF’s artikel: – Vores arabiske brødre har svigtet os.

USAs præsident Donald Trump har angiveligt bedt «rige arabiske lande om ikke at give penge til palæstinenserne», ifølge arabiske medier. Årsagen er palæstinensernes reaktion på normaliseringen mellem Israel og arabiske lande, i tillæg til at de palæstinensiske myndigheder nægter at forholde sig til amerikanerne og Israel.

– Vi ved ikke om det er et resultat af de finansielle udfordringer som følge af Corona-krisen, eller om det er efter USA’s forespørgsel, siger palæstinensernes udenrigsminister Riyad Al-Maliki om nedgangen i den økonomiske bistand.

Den finansielle krise har tvunget PA til at øge sine lån og lede efter nye måder til at få indtægter ind på kontoen – de palæstinensiske myndigheder kunne starte med at stoppe med at udbetale løn til dømte palæstinensiske terrorister med israelske liv på samvittigheden. Læs MIFF’s artikel: Manden bag påskemassakren i Netanya den 27. marts 2002, hvor 30 civile blev dræbt og 140 blev såret, er blevet belønnet med 1,7 mio. kroner, finansieret af dine skattepenge.

PA bruger i snit over 110 mio. kroner om måneden på løn til terrorister i israelske fængsler. De betaler også store summer til familierne af døde terrorister, eller «martyrer» som palæstinenserne kalder dem.

I alt bruger PA flere mia. kroner hvert år til forskellige former for terrorløn. Det er ret utroligt at de nu må skære ned i den ydelse… PA præsident Mahmoud Abbas har tidligere udtalt – læs mere her at «Om vi så blot har én mønt tilbage, vil vi give den til martyrene, fangerne og deres familier».

Se/gense MIFF’s interview med Marcus Sheff, direktør for IMPACT-se om skattefinansieret (også fra Danmark) jihadskolebøger til de palæstinensiske myndigheder (PA) længere nede.

Palæstinensiske skolebøger fortsætter med at fremme jihad og modarbejde fred, og hvis der er nogen ændring, har det flere gange været til det værre – læs MIFF’s artikel her. De palæstinensiske myndigheder spytter det norske Storting, det danske Folketing og regeringerne i ansigtet, skrev MIFF – læs artiklen her. Vi har også gengivet meget af det problematiske indhold i skolebøgerne på dansk.

De palæstinensiske myndigheder signalerede i sommers til deres bistandslande – inklusiv Norge, at de vil reformere deres skolepensum. «Vi oplever at der er en god og tæt dialog med de palæstinensiske uddannelsesmyndigheder om spørgsmålet,» skrev den norske udenrigsminister til Stortinget 4. juni.

– De palæstinensiske myndigheder løj for den norske udenrigsminister, sagde Marcus Sheff, direktør for IMPACT-se i direkte interview med MIFF 24. september. Se hele interviewet her:

Synes du også det er på tide at Danmark stopper finansiering af terror via den skattefinansieret bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA) så del den her artikel, skriv en kommentar nedenfor.
Hjælp MIFF med at fortsætte arbejdet for at gøre danskerne opmærksomme på hvad deres skattekroner går til!
Meld dig ind i MIFF og få GRATIS medlemskab året ud ved betaling for 2021 nu. Klik her for at melde dig ind.
Klik her for at give MIFF en gave. Alle beløb tages imod med stor taknemlighed og går ubeskåret til vores arbejde for Israel og det jødiske folk.
Tak for din støtte!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem