Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Første Biden-Bennett møde i skyggen af Kabul-angreb

Præsident Joe Biden og premierminister Naftali Bennett skulle have afholdt første møde da terrorangrebene mod Kabul lufthavn skete 26. august 2021. (Foto: The White House, Public domain, Wikimedia Commons)
Første møde mellem præsident Joe Biden og premierminister Naftali Bennett udsat til i dag efter gårdsdagens terrorangreb i Afghanistan.

Samtidigt med Bennett i går landede i USA skete de forfærdelige terrorangreb mod Kabul lufthavn hvor mindst 100 personer er dræbt – heraf mindst 13 amerikanske soldater – læs MIFFs atikel om terrorangrebene HER.

Sent torsdag talte premierminister Naftali Bennett med USA’s præsident Joe Biden, efter det planlagte møde mellem dem blev udskudt grundet de to selvmordsbomber i Kabul-lufthavn som ifølge afghanske og amerikanske embedsmænd i er det værste angreb mod amerikanske styrker i Afghanistan siden 2011, skriver avisen Israel Hayom.

Biden-Bennett-mødet forventes at finde sted i dag klokken 16:25 dansk tid.

Der er kommet bred politisk støtte fra Israel efter gårdsdagens selvmordsangreb i Afghanistan:

https://twitter.com/netanyahu/status/1431179421176709127

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem