Første Biden-Bennett møde i skyggen af Kabul-angreb

Første møde mellem præsident Joe Biden og premierminister Naftali Bennett udsat til i dag efter gårdsdagens terrorangreb i Afghanistan.
Præsident Joe Biden og premierminister Naftali Bennett skulle have afholdt første møde da terrorangrebene mod Kabul lufthavn skete 26. august 2021. (Foto: The White House, Public domain, Wikimedia Commons)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Samtidigt med Bennett i går landede i USA skete de forfærdelige terrorangreb mod Kabul lufthavn hvor mindst 100 personer er dræbt – heraf mindst 13 amerikanske soldater – læs MIFFs atikel om terrorangrebene HER.

Sent torsdag talte premierminister Naftali Bennett med USA’s præsident Joe Biden, efter det planlagte møde mellem dem blev udskudt grundet de to selvmordsbomber i Kabul-lufthavn som ifølge afghanske og amerikanske embedsmænd i er det værste angreb mod amerikanske styrker i Afghanistan siden 2011, skriver avisen Israel Hayom.

Biden-Bennett-mødet forventes at finde sted i dag klokken 16:25 dansk tid.

Der er kommet bred politisk støtte fra Israel efter gårdsdagens selvmordsangreb i Afghanistan:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Israel står sammen med USA i de her svære tider
Næste artikelRekordmange drab i arabiske samfund i Israel
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise