– Israel står sammen med USA i de her svære tider

- Israel står sammen med USA i de her vanskelige tider, ligesom Amerika altid har stået sammen med os. Vores tanker og bønner er hos befolkningen i USA, Tweetede Israels premierminister Naftali Bennett.
Israel premierminister Naftali Bennett Tweetede: - Israel står sammen med USA i de her vanskelige tider, ligesom Amerika altid har stået sammen med os. Vores tanker og bønner er hos befolkningen i USA. (Foto: Bayit Yehudi)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Bred politisk fordømmelse fra Israel af de forfærdelige selvmordsangreb mod Kabul lufthavn hvor de døde og sårede fortsat ikke er opgjort endnu. I skriveende stund er over 100 personer døde, mindst af dem 13 amerikanske soldater, antallet af sårede er endnu højere. Terrorangrebene menes at være blevet udført af ISIS-K, skriver Times of Israel.

– På vegne af Israels folk vil jeg gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med USA og det tragiske tab af amerikanske soldater i Kabul. Israel står sammen med USA i de her vanskelige tider, ligesom Amerika altid har stået med os. Vores tanker og bønner er hos befolkningen i USA, Tweetede Israels premierminister Naftali Bennett.

Bennett er i øjeblikket i Washington og skulle efter planen mødes med USA’s præsident Joe Biden, men mødet blev forsinket til fredag på grundet terrorangrebene i Kabul.

– Jeg er chokeret og ked af det frygtelige terrorangreb i Kabul. Israels folks bønner er hos familierne til de civile og soldaterne som blev dræbt i dag. vi står skulder ved skulder med USA i kampen mod terror. Jeg udtrykker min dybeste medfølelse med de tabte liv og beder om hurtig helbredelse af de sårede. Vi står sammen med vores amerikanske partnere, Tweetede Israels udenrigsminister Yair Lapid.

Israels FN-ambassadør Gilad Erdan Tweetede, at han sendte sine kondolencer “til familierne af amerikanere og afghanere som er dræbt. Israel omfavner de modige amerikanske soldater som gav deres liv for at redde så mange.

Eksplosionerne ramte lige uden for Kabul-lufthavn hvor tusindvis af mennesker var samlet for at forsøge at flygte fra Afghanistan med internationale evakueringsfly efter Taleban tog magten over landet tidligere på måneden.

USA vil efter planen stoppe evakueringsfly fra Afghanistan 31. august og trække sine tropper helt ud af landet.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikel– Iran er to måneder fra atombombe
Næste artikelFørste Biden-Bennett møde i skyggen af Kabul-angreb
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise