Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

– Hvis jeg vinder valget flyttes ambassaden til Jerusalem

Premierministerkandidat Erin O'Toole lover at flytte ambassaden til Jerusalem hvis han vinder valget. (Foto: Wikipedia)
Siger leder af Canadas Konservative parti i valgløfte.

Erin O’Toole, leder af det Konservative parti i Canada, lover at hvis hans parti vinder kommende valg i Canada, vil de flytte deres ambassade i Israel til Jerusalem, skriver Israel Hayom.

– Det var en forpligtelse jeg gav for mange år siden. Israel er Canadas tætte allierede, en ven og et demokrati i et sted af verden som har brug for mere demokrati. Vi vil flytte vores ambassade og respektere at hovedstaden er Jerusalem, udtaler premierministerkandidaten.

At flytte ambassaden til Jerusalem er en del af det Konservative partis politiske program. For at det kan ske skal O’Toole og hans parti vinde over siddende premierminister Justin Trudeau ved det kommende valg 20. september.

I skrivende stund har 4 lande deres ambassader i Jerusalem; USA, Guatemala, Kosovo og Honduras. Derudover har flere lande som eksempelvis, som Tjekkiet og Ungarn, ambassadekontor i Jerusalem. Læs HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!