Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ungt israelsk forældrepar dræbt af raketangreb fra Libanon

Noa og Nir fra Kibbutz Ortal blev dræbt af raketangreb mens de sad i deres bil. De efterlader sig tre børn. (Foto: Privat)
Noa og Nir fra Kibbutz Ortal blev dræbt af raketangreb mens de sad i deres bil. Tre børn har mistet deres mor og far.

Siden 7. oktober-massakren mod Syd-Israel, er Nord-Israel blevet udsat for massive Hizbollah-angreb fra Libanon, der har fordrevet over 70.000 israelere fra deres hjem.

I aftes blev Golanhøjderne udsat for massive raketangreb fra Libanon.

Noa og Nir fra Kibbutz Ortal blev dræbt af raketangreb mens de sad i deres bil.

De efterlader sig tre børn.

Israelsk-jødiske Aviv og israelsk-arabiske Tarek, var blandt de Magen David Adom paramedicinere, der forsøgte at redde Noa og Nir: – Det var svært at nå frem til dem. Deres bil var blevet ramt af raketangreb og ægteparret var blevet kritisk såret.

Israels forsvarshær har meddelt at Golanhøjderne blev udsat for omkring 40 raketangreb fra Libanon

Raketangrebene har antændt flere brande i området, skriver Jerusalem Post.

Tidligere på dagen blev en forhenværende livvagt for Hizbollah-leder Hassan Nasrallah, dræbt i påstået israelsk angreb på Damaskus-Beirut-motorvejen.

Gabriel Noronha som blandt andet har været særlig rådgiver i USA’s udenrigsministerium og i dag er fellow i Gemunder Center for Defense and Strategy i The Jewish Institute for National Security of America (JINSA), viser i fire diagrammer, hvordan Hizbollah bringer Israel tættere på en ødelæggende krig. Noronha kommer derfor med en klar opfordring til USA: – USA må stå sammen med Israel i deres forsvar mod Hizbollah og en ødelæggende krig.

FN-resolution er ikke det papir værd den er skrevet på, i 2006 var Danmark med til at stemme for FN-resolution 1701 som skulle sikre Israels sikkerhed ved grænsen med Libanon, men resolutionen er blevet brudt igen og igen – hvornår vil Danmark kræve den overholdt? Spurgte MIFF i brev til regeringen.

Efter flere års arbejde er Danmark igen blevet valgt ind i FN’s Sikkerhedsråd, spørgsmålet er, om Danmark nu vil bruge sin indflydelse til at fordømme terrorkrigen mod Israel? 

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem