Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Mindst 900 terrorister er blevet dræbt i IDF’s Rafah-operation

Her ses en israelsk Merkava tank på vej ud af Hamas-kontrolleret Gaza, 3. august, 2014. (Foto: Flash90)
Mere end otte måneder efter Israel blev udsat for den værste massakre mod jøder siden Holocaust, fortsætter Israels forsvarshær kampen for at stoppe terrortruslen mod Israels indbyggere.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, har Israels forsvarshær (IDF) kæmpet for at stoppe terrortruslen mod sine indbyggere fra terrorgruppen Hamas, der har kontrolleret Gaza siden 2007.

Under sit seneste møde med IDF-soldater og officerer i Rafah i Gaza, fortalte IDF-chef Herzi Halevi, at mindst 900 terrorister var blevet dræbt under IDF’s igangværende operation i Rafah. Halevi tilføjede: – Vi står over foran en lang kampagne, men med beslutsomhed og vedholdenhed udfører vi opgaverne og vil udmatte den anden side.

Halevi fortalte om IDF’s Rafah Brigade: – Vi har talt mindst 900 dræbte terrorister, inkl. befalingsmænd, mindst en bataljonschef, mange delingschefer og mange operativeterrorister. Vi dræbte nogle af terroristerne under jorden, mens andre blev dræbt, da de forsøgte at komme op over jorden.

I Rafah mødtes Halevi med IDF-officererne, der har ansvar for operationerne i det sydlige Gaza, inkl. flere højtstående IDF-personligheder inden for for teknologi- og logistik, skriver i24NEWS.

Derudover besøgte Halevi også Kerem Shalom-overgangen, et fremadrettet logistikcenter etableret i Gaza, IDF-reservister samt IDF-soldater.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem