Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Danmark og flere vestlige lande fordømmer iransk angreb mod Israel

Her ses Israels missilforsvar i aktion under nattens omfattende drone- og missilangreb fra Iran, 14. april. (Foto: Flash90)
En syv-årig israelsk pige blev alvorligt såret da et hus blev ramt af granatsplinter fra et nedskudt missil i Syd-Israel.

I nat angreb Iran Israel med omkring 170 droner, 30 krydsermissiler og 120 ballistiske raketter.

Nu har flere vestlige lande, inkl. Danmark fordømt det iranske angreb og udtrykt stor støtte og sympati for Israel, skriver Times of Israel.

USA, Storbritannien, Tyskland, Norge, Danmark, Tjekkiet, Canada, Argentina og Paraguay er blandt de lande, der har fordømt det iranske regimes angreb. Det samme har FN’s generalsekretær Antonio Guterres og Josep Borrel, EU’s højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik.

Flere af landene udtrykte også stor solidaritet med Israel efter angrebet og erklærede deres engagement i Israels sikkerhed.


Israel er under angreb fra Iran – vis din støtte nu!

  1. Bliv medlem her
  2. Giv en gave til MIFF’s informationsarbejde for Israel her eller via MobilePay 49739
  3. Bestill MIFF’s bøger (på norsk) – bøgerne er en rigtig god gave til både Israel-venner og dem, der er kritiske over for Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem