Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

99% af 300 raketter og droner mod Israel stoppet

Her ses et israelsk fly som er vendt tilbage til sin base efter at have hjulpet med at stoppe Irans drone- og raketangreb mod Israel, 14. april 2024. (Foto: IDF)
I nat angreb Iran Israel med omkring 170 droner, 30 krydsermissiler og 120 ballistiske raketter.

Israels missilforsvarssystemer, støttet af amerikanske, britiske og jordanske systemer, stoppede 99% af de angribende projektiler, udtaler IDF-talsmand Daniel Hagari her til morgen.

99% af de 170 droner og 30 krydsermissiler blev nedskudt, før de nåede israelsk luftrum. 25 af krydsermissilerne blev nedskudt af israelske luftstyrker, tilføjer Hagari.

Få af de 120 ballistiske missiler trængte ind i forsvarssystemerne og ramte Nevatim-lufthavn i Syd-Israel. Raketterne forårsagede en del skade, men lufthavnen fungerer som normalt, siger Hagari.

Udover de direkte angreb fra Irans territorium, der er de første i historien, blev Israel også angrebet af droner og raketter fra Irak og Yemen – de blev også stoppet inden de nåede israelsk luftrum.


Israel er under angreb fra Iran – vis din støtte nu!

  1. Bliv medlem her
  2. Giv en gave til MIFF’s informationsarbejde for Israel herMobilePay 49739
  3. Bestill MIFF’s bøger (på norsk) – bøgerne er en rigtig god gave til både Israel-venner og dem, der er kritiske over for Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem