Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Terroristen gik til angreb mod Uri mens de stod i kø på benzinstation – Uri tabte kampen

51-årige Uri tabte kampen mod terroristen mens de stod i kø på benzinstationen. (Foto: Magen David Adom)
Terroristen var vokset op i Gaza, men levede i Israel med sin israelsk-beduinske kone

I går gik en palæstinensisk terrorist igen til angreb mod israelere.

Terroristen var vokset op i Gaza, men levede i Israel med sin israelsk-beduinske kone.

Gik til angreb mod Uri mens de stod i kø, 22-årige Fadi trak sin kniv og gik til angreb mod 51-årige Uri mens de stod i kø på benzinstationen. Uri blev alvorligt såret, men formåede at neutralisere terroristen og redde flere liv. Desværre tabte Uri kampen og døde af sine kvæstelser.

Her ses terrorangrebet:

Levede i to verdener, 22-årige Fadi Abu Altayef levede med sin israelsk-beduinske kone i den israelsk-beduinske by Rahat. Fadi levede i to verdener. Hans mor er israelsk-beduin, mens hans far er fra Gaza og Fadi voksede op i Gaza med sine forældre.

I familie med Israelsk-beduinske Ahmed som faldt side om side med sine israelsk-jødiske IDF-soldater i Gaza, Ahmad havde et stærkt budskab til Israel og verden: – Vi deler samme skæbne og må stå sammen.


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem