Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel udsat for mere end 100 raketangreb fra Libanon

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, er den jødiske stat blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter, inkl. Gaza og Libanon. Her ses et hjem i den israelske by Kiryat Shmona ramt af raketangreb fra Libanon, 28. februar 2024. (Foto: Erez Ben Simon/TPS)
Siden 7. oktober-massakren mod Israel, er den jødiske stat blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, er den jødiske stat blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter, inkl. Hamas-kontrolleret Gaza og Hizbollah i Libanon.

I dag blev Israel udsat for mere end 100 raketangreb fra Libanon, skriver i24NEWS.

Israels forsvarshær (IDF) har besvaret raketangrebene med målrettede luftangreb mod angrebskilden i Libanon.

Raketangrebene skete i morges og udløste raketalarmer i Snir, Ghajar og She’ar Yashuv i det nordlige Galilæa samt Ein Qiniyye i Golanhøjderne. I skrivende stund er der ikke rapporteret fysiske skader, men hvert eneste raketangreb efterlader permanente ar på indbyggernes sjæl, husk det når MIFF skriver at der ikke skete fysiske skader under raketangreb mod israelske byer.

IDF har delt optagelser af luftangreb mod to mål i Beqaa-dalen i Libanon og udtalte, at de har angrebet to steder, som terrororganisationen Hizbollah brugte til at angribe Israel.

Vil Danmark kræve FN-resolution 1701 overholdt? I 2006 var Danmark med til at stemme for FN-resolution 1701 som skulle sikre Israels sikkerhed ved grænsen med Libanon, siden er resolutionen blevet brudt igen og igen – vil Danmark kræve den overholdt? Spurgte MIFF i brev til regeringen.

Israelske ledere har fastsat 15. marts som deadline for at finde en diplomatisk løsning på Hizbollah-angrebene, der har stået på siden 7. oktober-massakren mod Israel.

I sidste uge besøgte USA’s udsending Amos Hochstein Israel og Libanon i forsøget på at finde en diplomatisk løsning.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem