Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Danmark er med til at finansiere sikkerhedsstyrkerne som praler af deres involvering i terror

Her ses medlemmer af PA's sikkerhedsstyrker ved vejspærring i Hebron, 23. oktober 2021. (Foto: Flash90)
De palæstinensiske myndigheder praler over at deres sikkerhedsstyrker deltager i terror mod Israel

De palæstinensiske myndigheders (PA) sikkerhedsstyrker blev sat i verden i forbindelse med Oslo-aftalerne primo 1990’erne med henblik på at afværge terror/terrorangreb mod Israel.

PA-sikkerhedsstyrker deltager aktivt i terrorangreb mod Israel. Det viser ny rapport fra Palestinian Media Watch (PMW)

Itamar Marcus som står i spidsen for PMW, udtaler: – PA skjuler ikke sin terrorrolle, tværtimod praler de af det.

Flere PA-sikkerhedsstyrker har taget del i terrorangreb mod isrealere – i deres rapport, har PMW dokumenteret at PA-sikkerhedsstyrker siden 2020 har været involveret i mindst 55 terrorangreb mod israelske soldater og civile, inkl. fire terrorangreb i løbet af den seneste måned. PA omtaler terroristerne som «vores soldater».

Praler af terrorangreb mod israelere, de palæstinensiske myndigheder (PA) er stolte over at deres sikkerhedsstyrker tager del i terrorangrebene. På deres TV-kanal, pralede en lokal leder over, at Fatah-medlemmer & PA-sikkerhedsstyrker, har deltaget i mere end 1500 «militæroperationer» – deres eufemisme for terrorangreb mod «den israelske okkupation».

I årtier har danske skatteydere sendt milliarder af kroner i PA’s pengekasse. MIFF har dokumenteret årtiers diskusioner i Folketinget om misbrug af dansk PA-bistand, alligevel er milliarderne fortsat med at strømme ned til PA. Dvs. at dine skattekroner også er med til at finansiere PA-sikkerhedsstyrker.

Ifølge Fatah som kontrollerer PA, er over 335 terrorister i israelske fængsler medlemmer af PA-sikkerhedsstyrker.

Trods PA’s terrorrolle mod Israel, vil flere lande have at PA overtager Gaza, USA og Storbritannien er blandt de lande som siger at PA bør overtage kontrollen over Hamas-enklaven efter krigen.

PMW kalder det for en meget dårlig ide og har blandt andet sendt deres seneste rapport om PA’s involvering i terror mod Israel til USA’s udenrigsminister Antony Blinken.

«Når Fatah og PA’s sikkerhetsstyrker er involveret i terror i Judæa og Samaria (Vestbredden), er USA & Storbritanniens forslag om at PA skal styre Gaza, når Hamas ikke er der mere, en utænkelig tanke for israelerne», skriver PMW og fortsætter:

«Militærstyrken som skal styre Gaza når krigen er slut, kan ikke samtidig være involveret i terror. Det er uholdbart og vil betyde, at den lange kamp for at fjerne Hamas’ terrorinfrastruktur har været forgæves.»

Læs hele PMW-rapporten her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem