Search
I går blev Israel udsat for to dødelige terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden) som kostede israelsk-arabisk mand og israelsk-jødisk kvinde livet, 7. januar. (Foto: MDA)

Læger og sygeplejerske anholdt efter terrorangreb

De mistænkes for at stå bag terrorangreb i Judæa og Samaria som kostede israelsk-arabiske Amar livet.

To palæstinensiske læger og en sygeplejerske fra Judæa og Samaria (Vestbredden), blev i dag anholdt. De mistænkes for at stå bag det ene ud af to terrorangreb i går i Judæa og Samaria som kostede israelsk-arabiske Amar Mansour på 33 år fra Øst-Jerusalem livet.

Amar kørte med israelsk nummerplade, derfor troede terroristerne at han var israelsk-jøde. Amar døde på stedet og blev fundet i sin bil med gennemhullet forrude.

En 42-årig kvinde blev alvorlig såret ved terrorangrebet. Terrorofrene var på vej hjem fra ortodoks julefejring i byen Ramallah, hvor de palæstinensiske myndigheders (PA) hovedkvarter også ligger.

Kvinden blev fragtet til Hadassah hospital, hvor hun tilfældigvis også arbejder som farmaceut.

De mistænkte er lægerne Issar Barghouti og Khaled al-Harouf samt sygeplejersken Morid al-Atar. Israels forsvarshær (IDF) mener at terrorangrebet var nationalistisk motiveret.

De mistænkte har under afhør erkendt deres involvering i terrorangrebet.

Det er ikke første gang palæstinensisk sundhedspersonale er involveret i terror.

Det seneste årstid har der været mange terrorangreb mod israelske bilister på vejene i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp