Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Over 600 israelere myrdet af Hamas

Her ses Mendeli-gade i Tel Aviv efter raketregn fra Hamas-kontrolleret Gaza. Hamas har gennemført massive angreb mod Israel. Flere hundrede Hamas-terrorister har infiltreret israelske byer og slagtet mindst 600 israelske børn, kvinder, ældre og mænd. Mindst 100 israelske børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet af bevæbnede terrorister til Gaza. Israel er i kring. 7. oktober 2023. (Foto: Gideon Markowicz/TPS)
Massakren er desværre ikke slut endnu - dødstallet og omfanget af tragedien bliver kun værre som timerne går.

MIFF har skrevet flere artikler om den ufattelige massakre Israels indbyggere har været udsat for det seneste døgnstid, efter et massivt Hamas-angreb, der ramte landet fra flere fronter.

Tidligere i dag skrev MIFF blandt andet: Israel er blevet udsat for et blodbad aldrig set før – hjerteskærende billeder har sat sig på nethinden og vil aldrig blive glemt. Den 7. oktober 2023 vil gå over i historien som en af Israels værste dage.

MIFF har set mange hjerteskærende klip delt på sociale medier, mange af dem er for blodige til at vi kan dele dem. Et af de værste klip vi har set, er af en lille israelsk dreng, der åbenbart er blevet kidnappet alene til Gaza. I klippet kalder han på sin mor mens palæstinensiske børn slår ham med pinde/kæppe og nedgør ham – hjertet brister simpelthen!

Massakren er desværre ikke slut endnu – dødstallet og omfanget af tragedien bliver kun værre som timerne går. I skrivende stund er over 600 israelske børn, kvinder, ældre og mænd blevet myrdet af terrorgruppen Hamas. Over 1,800 er såret – flere af dem alvorligt, mindst 100 israelske børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza. Flere israelske byer er blevet angrebet af over 5000 raketter, skriver i24NEWS.

Natten igennem har der været voldsomme kampe mellem Israels forsvarshær og flere hundrede tungt bevæbnede Hamas-terrorister i mindst 22 lokationer i Israel. I flere tilfælde holdt terroristerne israelere som gidsler.

Israels forsvarshær udtaler: – Terroristerne hærgede, brød ind i folks hjem, massakrerede dem.

Premierminister Netanyahu sagde blandt andet i sin tale til nationen: – Vi er i krig! Vi vil slå hårdt ned på Hamas. Det, der er sket nu i Israel er ikke sket før, og jeg vil sørge for, at det ikke sker igen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem