Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

De var børn, kvinder, ældre og mænd – over 350 israelere myrdet af Hamas

Ubeskrivelige scener af israelere slagtet af Hamas-terrorister i biler, gader og i deres hjem. Utallige israelske kvinder, børn, ældre og mænd er blevet kidnappet til Gaza og flere israelske byer er blevet ramt er flere tusind raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza, På billedet ses israelere slagtet i deres bil tæt på byen Sderot. 7. oktober 2023. (Foto: Flash90)
Israel er blevet udsat for et blodbad aldrig set før - hjerteskærende billeder har sat sig på nethinden og vil aldrig blive glemt. Den 7. oktober 2023 vil gå over i historien som en af Israels værste dage.

Israel er blevet udsat for et blodbad aldrig set før – hjerteskærende billeder har sat sig på nethinden og vil aldrig blive glemt. Den 7. oktober 2023 vil gå over i hisotrien som en af Israels værste dage. Omfanget af hvad Israel er blevet udsat for det seneste døgn er ikke kendt endnu, men det er slemt – rigtig slemt.

I skrivende stund er over 350 israelske børn, kvinder, ældre og mænd blevet myrdet af terrorgruppen Hamas. Tæt på 2.000 israelere er såret – flere af dem kritisk.

Derudover er flere israelske byer blevet udsat for flere tusind raketangreb fra Hamas-kontrolleret Gaza.

Og så er der de forfærdelige klip af israelske kvinder og børn, der udsættes for overgreb – desværre vil der komme mange forfærdelige beretninger det kommende stykke tid. MIFF har set utallige klip af israelske børn, kvinder, ældre og mænd myrdet i koldt blod, lig af israelere der skændes og israelske børn, kvinder, ældre og mænd, der ydmyges mens de bliver kidnappet til Gaza. Mange klip er så grusomme at vi ikke kan dele dem.

Her taler CNN med israelsk mor hvis børn er blevet kidnappet af Hamas:

Her ses israelsk mor blive kidnappet til Gaza sammen med sine små børn:

Her ses israelske kvinder, børn, ældre og mænd blive kidnappet af Hamas:

Mange militærveteraner og kommentatorer sammenligner efterretningstjenesten og forsvarets kolossale fejl i at forhindre flere hundrede bevæbnede terrorister fra Gaza, i at trænge ind i israelske byer, med hvad der skete forud for Yom Kippur-krigen for præcis 50 år siden.

Men Hamas-angrebet i går, hvor terrorister formåede at krydse grænsen og slagte flere hundrede israelere i byer, landsbyer og kibbutzer, er en meget meget alvorlig sikkerhedsbrist for Israel, skriver David Horovitz i Times of Israel.

Over 2600 israelske soldater blev dræbt under Yom Kippur-krigen i 1973 i forsvaret af deres land, deres familie og venner – deres israelske medborgere. I går blev israelske militærbaser- og stillinger angrebet af terrorister og civilbefolkningen stod for skud uden militær beskyttelse. I klip, der florerer på sociale medier ses flere hundrede tungt bevæbnede terrorister rende rundt i israelske byer mens de skyder omkring sig og forsøger at trænge ind i indbyggernes boliger for at slagte dem. Scenerne er ubeskrivelige.

De var børn, kvinder, ældre og mænd – over 350 israelere myrdet af Hamas. Selv flere timer efter massakrerne begyndte, kom der rapporter om at terrorangrebene fortsatte i flere israelske byer og landsbyer i Syd-Israel. Helt frem til midnat, tolv timer efter de massive angreb begyndte, fortsatte de hårde kampe inden for Israels grænser.

Her ses bevæbnede Hamas-terrorister lede efter israelere i deres hjem for at slagte dem:

I sin tale til nationen i aftes fortalte premierminister Benjamin Netanyahu, at israelske børn, kvinder, ældre og mænd var blevet slagtet i deres hjem.

Her ses myrdede israelere på en motorvej:

Mange unge israelere blev slagtet under en udendørs festival i Syd-Israel. I flere byer lå ligene spredt i gaderne. Journalister beskriver scenerne som uudholdelige. Som nævnt er mange klip så grusomme og blodige, at vi ikke kan vise dem.

Nogle af de myrdede israelere havde forgæves forsøgt at få hjælp fra politiet og militæret. Fortvivlede pårørende var i kontakt med familiemedlemmer, der bønfaldt om hjælp, mens terroristerne hærgede udenfor, indtil forbindelsen blev afbrudt. Mange har ikke hørt fra deres kære siden. En fortvivlet israelsk far fortalte israelske medier, at han så sin savnede kone, børn og svigermor blive kidnappet til Gaza i et klip som var blevet spredt på sociale medier.

Der florerer mange forfærdelige klip på sociale medier af israelere som bliver kidnappet til Gaza af bevæbnede terrorister. Terroristerne praler af at de holder deres israelske gidsler fanget langt fra Israels rækkevidde. I løbet af dagen har israelske forældre, ægtefæller og børn fortalt israelske medier, at deres kære er forsvundet. Flere israelske gidsler er blevet fremvist for offentligheden i Gaza som deres «trofe».

I oktober 2011 frigav Israel over 1000 palæstinensiske sikkerhedsfanger – mange af dem dømt for alvorlige terrorhandlinger, for at få frigivet den israelske soldat Gilad Shalit, der var blevet kidnappet fra sin base i Israel fem år tidligere. Over tusind fanger for én soldat. Det er derfor ikke overraskende, at Hamas-lederne nu tror, at deres kidnapning af et ukendt antal israelske børn, kvinder, ældre og mænd, vil sikre terrorgruppen at få frigivet alle palæstinensiske terrorister, der sidder i israelske fængsler, skriver Horovitz.

Efter den brutale massakre i går lovede Netanyahu, at Israels forsvarshær vil udslette Hamas. Netanyahu advarede Gazas indbyggere om at “komme væk” og antydede, at en meget omfattende operation er på vej. Der tales nu om at ødelægge alle terrorgruppens militære kapaciteter og deres muligheder for fortsat at kontrollere Gaza.

En sådan operation er, hvad der kræves af den brede israelske offentlighed som svar på Hamas’ blodige massakre. Men operationen vil blive kompliceret, fordi der nu sidder mange israelske gidsler fanget i Gaza. Derudover frygter Israel, at en massiv krig mod Hamas kan udvikle sig til en endnu mere ødelæggende flerfrontskrig, hvor Israel tvinges til at kæmpe mod fjender fra flere samtidige fronter.

Alle israelere «står sammen i det her», sagde Netanyahu i sin tale og tilføjede at med «vores kombineret styrke, vil vi sejre over en ond og nådesløs fjende, støttet af et iransk regime som vil udslette os. Nu har Israel virkelig brug for al sin nationale enhed til hvad vil blive en meget svær tid».

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem