Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Krigen mod Israel – dødstallet fortsætter med at stige

De seneste to døgn er mindst 900 israelere blevet brutalt myrdet af Hamas-terrorister. Over 2,400 er blevet såret, flere tusind raketter er regnet ned over israelske byer og flere hundrede israelske- og udenlandske børn, kvinder, ældre og mænd er blevet kidnappet af bevæbnede terrorister til Hamas-kontrolleret Gaza. Her ses en såret israeler på vej til hospitalet, 7. oktober 2023. (Foto: Flash90)
Tragisk dag i Israel.

Som MIFF tidligere har skrevet, blev Israel i dag angrebet af Hamas fra flere fronter i massivt angreb med flere tusind raketangreb, terrorist-infiltrationer i flere israelske samfund, kibbutzer og byer, henrettelser og kidnapning af israelske børn, kvinder og mænd.

I skrivende stund er mindst 250 israelere blevet dræbt og mindst 1.400 er såret, skriver i24NEWS.

På sociale medier deles klip af dræbte israelske soldater, hvis lig skændes i Gaza, kidnappede israelere der fragtes til den Hamas-kontrolleret enklave, en Hamas terrorist Live-streamede kidnapning af israelsk familie med små børn og en baby. En gravid mor gemte sig med sine børn i et sikkerhedsrum i deres kibbutz mens terrorister forsøgte at trænge ind til dem.

Mindst 45 israelske børn, kvinder og mænd menes at være blevet kidnappet af Hamas.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem