Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israel er i krig – raketregn over israelske byer, israelere kidnappet og henrettet af terrorister

I dag angreb terrorgruppen Hamas Israel i massivt angreb fra flere fronter med raketregn, henrettelser af israelere i gaderne, infiltratoner i flere israelske byer, hvor Hamas har taget kontrollen. Mange israelere meldes dræbt eller kidnappet til Gaza. 7. oktober 2023. (Foto: Gideon Markowicz/TPS.)
I dag blev Israel angrebet af Hamas fra flere fronter i massivt angreb med flere tusind raketangreb, terrorist-infiltrationer i flere israelske samfund, kibbutzer og byer, henrettelser og kidnapning af israelske børn, kvinder og mænd.

I dag blev Israel angrebet af Hamas fra flere fronter i massivt angreb med flere tusind raketangreb, terrorist-infiltrationer i flere israelske samfund, kibbutzer og byer, henrettelser og kidnapning af israelske børn, kvinder og mænd.

I morges vågnede flere israelere til terrorister, der var trængt ind i deres hjem.

Seneste opdatering lyder på 40 dræbte og mindst 740 sårede israelere siden i morges.

På sociale medier deles klip af dræbte israelske soldater, hvis lig skændes i Gaza, kidnappede israelere der fragtes til Hamas-kontrolleret Gaza, en Hamas terrorist Live-streamer, at han har kidnappet israelsk familie med små børn og en baby. En israelsk gravid mor, gemmer sig med sine børn i et sikkerhedsrum i deres kibbutz, beder om hjælp mens terrorister forsøger at trænge ind til dem.

Mindst 45 israelske børn, kvinder og mænd menes at være blevet kidnappet af Hamas.

Nogle klip er så voldsomme, at MIFF ikke deler dem.

Her ses en ældre israelsk kvinde kidnappet af Hamas-terrorister, der fragtes til Gaza:

Her ses kidnappet israelsk mor med sine børn i Gaza:

I klippet ses en ung såret israelsk kvinde blive brutalt kidnappet til Gaza:

Der er også klip af dræbte israelere, der ligger henrettet i gaderne, efter Hamas-terrorister kørte rundt og skød omkring sig med maskingevær.

Der kommer også meldinger om at israelere forsøger at skyde mod terroristerne i israelske gader. Borgmesteren i et af de israelske samfund tæt på Gaza blev dræbt, da han forsøgte at kæmpe mod terroristerne.

Derudover har Hamas angrebet flere israelske byer med mindst 5.000 raketter.

Israelske medier melder at Hamas har taget kontrol over flere israelske byer. Israelsk journalist fra N-12 udtaler: – Jeg kan ikke tro at jeg siger det. Indbyggerne beder om hjælp.

Udenrigsministeriet har fordømt krigen mod Israel på X:

De palæstinensiske myndigheders præsident, Mahmoud Abbas roser terroristerne og fordømmer Israel – MIFF minder om, at danske skatterkroner fortsat strømmer ind i PA’s pengekasse:

Israels premierminster Benjamin Netanyahu har meddelt at Israel er i krig:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem